Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας 0-0 (photos)

alexandriamou_athlitika19.03.16008

Εντυπωσιακό παιχνίδι παρά την κρισιμότητα του παρακολούθησαν οι 100 και πλέον θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Μακροχώρι.

Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε κατά το ήμισυ αυτό που ήθελε, σε αντίθεση με την ΑΕ Χαρίεσσας που ήθελε πάση θυσία τη νίκη ώστε να μπορεί να ελπίζει ακόμη περισσότερο στην παραμονή της στην κατηγορία. Πλέον, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα…πόδια της κι αν θέλει να απαγκιστρωθεί από την 13η θέση, πρέπει να υπάρξει και συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά την ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, το πολύ μεγάλο άγχος και τη νευρικότητα στις κινήσεις της δεν τα πλήρωσε στο τέλος και με τον βαθμό που αποκόμισε από το σημερινό παιχνίδι, βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια (με Ατρόμητο Διαβατού και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός) θα χρειαστεί τρεις βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της, σημειώνοντας πως οι δύο προαναφερθείσες ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Το σημερινό ματς άξιζε κάτι καλύτερο όσον αφορά το σκοράρισμα. Οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν εκατέρωθεν να σκοράρουν, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες είχαν άλλη άποψη! Τόσο ο Χαρίσης όσο και ο Κασαπίδης κατέγραψαν ορισμένες καίριες επεμβάσεις, με εντυπωσιακό highlight τη φάση του 78′ όταν ο Δημοσθένους έπιασε με δύναμη την κεφαλιά και ο εμπειρότατος πορτιέρο της ΑΕΧ…απογειώθηκε στη γωνία, κάνοντας την απόκρουση του αγώνα και (ίσως) της χρονιάς!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το σημερινό παιχνίδι και όπως σε όλα σχεδόν τα εντός έδρας ματς, πίεσαν από την αρχή για το γκολ. Στο 11′ ο Κωστόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία πάσα του Τσιφλίδη, στην πιο καλή στιγμή του Μακροχωρίου στο σημερινό παιχνίδι. Η επιθετικότητα των “ασπρόμαυρων” βεβαίως συνεχίστηκε και στη συνέχεια, ωστόσο η ΑΕΧ άρχισε σταδιακά να ισορροπεί και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

Η παρουσία του Τοπαλίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και του Τσάλμα στα αριστερά, βοήθησαν τα μέγιστα ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να γίνουν αρκετές φορές απειλητικοί στα καρέ του Χαρίση, με αποκορύφωμα τη φάση του 41′ όταν ο πορτιέρο της Ένωσης, έβγαλε με υπερένταση το δυνατό βολέ του πρώην παίκτη του Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ως ένα βαθμό η ίδια, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν μια υπεροχή, εντούτοις να μην καταφέρνουν να την εκμεταλλευτούν. Στην ευκαιρία που αναφέραμε παραπάνω, προηγήθηκε ένα καλό σουτ από πλεονεκτική θέση του Πίκου που απέκρουσε ο Κασαπίδης ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές, μία με τον Τοπαλίδη και μία με τον Γραμματικό.

Στο 82΄η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσακαλίδη μετά από εκτέλεση πλάγιο εντός της μεγάλης περιοχής, με τον ρέφερι κ. Μαρόπουλο να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αγώνες που απομένουν : 

Μακροχώρι (Ατρόμητος Διαβατού εκτός, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός)

ΑΕ Χαρίεσσας (Ποντιακή Νεολαία Αράχου εκτός, Ατρόμητος Διαβατού εντός)

alexandriamou_athlitika19.03.16012 alexandriamou_athlitika19.03.16013

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

Μακροχώρι: Χαρίσης, Φίλιππίδης, Πέγιος (72′ Σαρκατζής), Σταυρίδης, Κολεσίδης, Τσακαλίδης, Πίκος, Κελεσίδης (69′ Δημοσθένους), Σιούγγαρης, Κωτσόπουλος, Τσιφλίδης (85′ Σταματίου)

ΑΕ Χαρίεσσας: Κασαπίδης, Τηλκερίδης Μιχ., Παμπουχίδης, Παπαλεξίου, Σταμάτης Α., Κωτσογιαννίδης, Σταμάτης Θ., Τοπαλίδης, Τσάλμας. Τηλκερίδης Μπ., Γραμματικός

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected