Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής 2-1 (photos)

alexandriamou_athlitika19.03.16124Την παραμονή του στην κατηγορία πανηγυρίζει και μαθηματικά σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, συνεχίζοντας έτσι την αδιάλειπτη παρουσία στα “σαλόνια” της ΕΠΣ Ημαθίας!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Επισκοπής και εξασφάλισε την παρουσία του για 26η συνεχόμενη σεζόν στην Α1, σε μια χρονιά βέβαια με πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως πολλούς τραυματισμούς, που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τη συνοχή του συνόλου.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” γνώρισαν μία ακόμη ήττα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (η δέκατη σε 11 αγωνιστικές, η 6η συνεχόμενη!) και παραμένουν στη…δίνη του υποβιβασμού έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη 13η ΑΕ Χαρίεσσας. Ωστόσο, με μία νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια (ΑΕ Αλεξάνδρειας εντός και Αχιλλέα Νάουσας εκτός) εξασφαλίζει την παραμονή του ακόμη κι αν οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν το 2×2.

Στο σημερινό παιχνίδι, όλο το… ζουμί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52΄ο Δημήτρης Σούρλας (5ο φετινό γκολ) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Λύτη να ισοφαρίζει για τον Κεραυνό στο 79ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Βασίλη Βελικούδη junior που σήμανε και την οριστική παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, σημείωσαν τα παρθενικά τους τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου αγωνίστηκαν ως βασικοί για ακόμη ένα παιχνίδι οι 17χρονοι Ούλι Ντόι και Γρηγόρης Μητσιώτης, ενώ έκανε το ντεμπούτο του και μάλιστα ως βασικός ο 16χρονος πορτιέρο Αντώνης Ευαγγελόπουλος. Αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος ο 18χρονος Βασίλης Βελικούδης ο νεότερος (που σκόραρε στο ντεμπούτο του), ο 16χρονος Χρήστος Ταρπατζής και  ο 14χρονος Χρήστος-Νεκτάριος Μηνούδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Ευαγγελόπουλος, Ασημακόπουλος (75′ Μηνούδης Χ.), Ντόι, Μηνούδης Α., Μηνούδης Χ., Σαλτουρίδης, Σερμπίνης (62′ Βελικούδης Β.), Κιρκιλιανίδης (87′ Ταρπατζής), Βελικούδης Β.Δ., Μητσιώτης, Σούρλας Δ.

Κεραυνός Επισκοπής: Βόλτσης, Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Λέσκας (46′ Μουζάκι), Τσεχελίδης, Μπάμπος, Ορφανίδης (74′ Κυριακίδης), Καρυπίδης, Παραστατίδης, Ντέλλας (79′ Δάτσης), Ιωαννίδης Ζ.

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected