Super League 1

Super League – Τα τρία ματς που ανοίγουν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής

iraklis-panathinaikosΤρεις ομάδες που παίζουν σήμερα στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχουν ακόμα ελπίδες για το «πλασάρισμά» τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, και κατά συνέπεια στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Δύο από αυτές είναι η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός που αναμετρώνται σήμερα στα Πηγάδια. Οι Ακρίτες επιθυμούν να διατηρήσουν το αήττητο εντός έδρας σερί τους στο β’ γύρο, όπου μέχρι σήμερα έχουν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Τα προβλήματα για τον Λουτσέσκου είναι αρκετά, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λισγάρα και Γουάλας, με τους Φλίσκα και Μπαξεβανίδη, αντίστοιχα, να καλύπτουν τα κενά τους.

Επίσης, εκτός έμεινε λόγω ίωσης ο Καμαρά. Από την πλευρά του, και ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τον άρρωστο Μοσχονά, και τους τραυματίες Γιάχιτς και Ντομοβτσίκι.

Η άλλη ομάδα που έχει ακόμα ελπίδες για τα πλέι οφ είναι ο Πλατανιάς, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια, η οποία αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να κινδυνεύει με υποβιβασμό (δέκα βαθμούς διαφορά από τον προτελευταίο Πανθρακικό).

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Μαρτίου

Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 3)
Βέροια-Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 20 Μαρτίου

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (15:00, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Καλλονή (17:15, Novasports 2)
Πανθρακικός-Ατρόμητος (17:15, Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected