Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4-1 (photos+vid)

Εντυπωσιακή η ΑΕ Αλεξάνδρειας (και) στο σημερινό παιχνίδι, φτάνοντας στο ευρύ 4-1 επί του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη ξεκίνησε πολύ επιθετικά από το πρώτο λεπτό και αιφνιδίασε τους αντιπάλους, οι οποίοι υπέπεσαν σε πολλά αμυντικά λάθη με συνέπεια στο 25′ το σκορ να είναι ήδη 2-0.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Νικολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Παναγιώτης Κούκλας ανενόχλητος σημείωσε το 1-0.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Στο 11′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΓΑΣ και προβολή του Αναστάση ενώ στο 25′ έφτασαν στο δεύτερο τέρμα, όταν Λίτσι και Αναστάσης άλλαξαν ωραία τη μπάλα στα πλάγια, ο τελευταίος την “έσπασε” στο ύψος του πέναλτι και ο Ιορδανόπουλος χωρίς ιδιαίτερη πίεση σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Επτά λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά αντέδρασε και μείωσε το σκορ με τον Χριστόφορο Γιάτσο για να κλείσει το ημίχρονο με το ρευστό 2-1.

Το δεύτερο 45λεπτο όμως ουσιαστικά επιβεβαίωσε την υπεροχή της ΑΕΑ, που έφτασε σε δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά στο 58′ ο Λίτσι κινήθηκε από τα πλάγια, έκανε τη σέντρα στην “καρδιά” της άμυνας και ο βραχύσωμος Αναστάσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Στο 66′ ο ΓΑΣ και ενώ πέρασαν στον αγώνα τόσο ο Μπάκανος όσο και ο Ντατσής, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Παπαδή, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα στο 83′ με σκόρερ τον Αποστόλη Λίτσι, μετά από πάσα του Παναγιώτη Κούκλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Γκατζούφας, Νικολόπουλος, Γρηγοριάδης, Κούκλας Α., Πέικος, Τσιρίδης, Λίτσι, Κούκλας Π., Πέτκος (70′ Λέκκας), Αναστάσης (78′ Τζιλόπουλος), Ιορδανόπουλος (46′ Μπόσκος).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου: Κίτσος, Γιάτσος, Κοτζαχρήστος, Τσαγκέρας, Μάραντης, Θεοδοσιάδης (77′ Κακούδης Χ.), Ρίσσου, Ίντος, Κακούδης Δ. (62′ Ντατσής), Παπαδής, Κουλιανίδης (62′ Μπάκανος).

*φωτ. από alexandriamou.gr, βίντεο από emvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected