Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Απίστευτη ανατροπή της Σαουθάμπτον, έριξε στο…καναβάτσο τη Λίβερπουλ!

_88865304_pelle_reuters7Η Λίβερπουλ κρατούσε τη νίκη στα… πόδια της απέναντι στη Σαουθάμπτον, καθώς προηγήθηκε με 0-2, όμως οι «Άγιοι» έκαναν τεράστια ανατροπή και πήραν το τρίποντο (3-2) και ψαλίδισαν τις ελπίδες της ομάδας του Κλοπ για έξοδο στην Ευρώπη.

Της πήγαιναν όλα περίφημα εσχάτως: εύκολη, σχετικά, πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόκριση στους «8» του Εuropa League, αλλεπάλληλες νίκες στην Premier- τρεις, για την ακρίβεια- που την είχαν φέρει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και μια εμφανής βελτίωση στο παιχνίδι της. Κάπως έτσι, οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν αρχίσει να κάνουν και πάλι όνειρα.

Τα οποία στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Σαουθάμπτον γίνονταν ολοένα και πιο… ευρωπαϊκά: στο 17ο λεπτό ο Κοουτίνιο με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 για τους «Κόκκινους» και στο 22΄ τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα, καθώς ο Στάριτζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Κάπου εκεί, άπαντες στο στρατόπεδο του Κλοπ θεώρησαν δεδομένη τη νίκη, καθώς σε 115 παιχνίδια που η Λίβερπουλ έχει βρεθεί με 0-2 μπροστά στο ημίχρονο, δεν είχε χάσει ποτέ (112 νίκες και 3 ισοπαλίες).

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected