Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Ατρόμητος Διαβατού 4-2

DSCN9538

Την τέταρτη φετινή του νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης, στο δεύτερο καρέ τερμάτων εντός έδρας μετά το 4-1 επί της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Οι “ερυθρόλευκοι”, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αντώνη Πιτσάβα ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Ατρόμητο Διαβατού, που παρουσιάστηκε σήμερα πολύ μακριά από τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο 25′ το σκορ ήταν ήδη 4-0 και το μόνο που κατάφεραν οι “κυανόλευκοι” ήταν να μειώσουν το σκορ με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και ένα στις αρχές του δευτέρου.

Τον “χορό” των τερμάτων άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Αντώνης Πιτσάβας, για να πάρει τη σκυτάλη στο 15′ ο Βαγγέλης Μηλιώτης ο οποίος με το 6ο του φετινό τέρμα, “έγραψε” το 2-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον Φίλιππο και συγκεκριμένα για τον Πιτσάβα, ο οποίος με τα τέρματα του στο 18′ και στο 25′ έφτασε τα 11 στην τρέχουσα σεζόν.

Κάπου εκεί, η γηπεδούχος ομάδα έριξε στροφές και έδωσε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε να μειώσει στο 36′ σε 4-1 με γκολ του Παύλου Ζερδαλή, μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσανασίδη.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Παγγούρα, το οποίο κέρδισε ο Τσιολάκης ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός κατάφερε να σκοράρει στο 52, με απευθείας εκτέλεση φάουλ΄.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με εκατέρωθεν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Μιχαηλίδης, Τσιώμος, Μαμουτόπουλος, Ανδρίτσος, Μηλιώτης, Περπερίδης, Πιτσάβας, Τεγούσης (12′ λ.τ. Τζιάλι), Μπούθας.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Αρβανιτίδης (60′ Συμεωνίδης Γ.), Μόσχος, Κωστογλίδης (86′ Συμεωνίδης Γ. – τερμ -), Τσανασίδης, Ζερδαλής, Λιλιόπουλος, Τσιολάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected