Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

DSCN9703

Τον βαθμό που ήθελαν ΓΑΣ και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον απέσπασαν στο σημερινό παιχνίδι και εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το 1-1 μοιάζει πολύ φτωχό στο σημερινό παιχνίδι καθώς σημειώθηκαν (ειδικά για τους γηπεδούχους) αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες και μάλιστα επετεύχθη ένα από τα πιο γρήγορα γκολ της σεζόν και συγκεκριμένα στο 26ο δευτερόλεπτο!

Μετά τη σέντρα στην έναρξη του αγώνα, ο Σπυρίδης κινήθηκε ωραία από αριστερά, έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι, ο Οβεζίκογλου δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Τάσος Καψάλης που καιροφυλακτούσε με ωραίο κοντρόλ και πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κ20 της Βέροιας έχει ήδη φτάσει τα 5 γκολ με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, αποδεικνύοντας πως δίκαια συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες μεταγραφές της χειμερινής περιόδου στην Α1.

Ο ΓΑΣ, με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα με προηγούμενα παιχνίδια (χαρακτηριστικό το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος ο Μάκης Σπανός έμεινε στον πάγκο) συνέχισε στο ίδιο τέμπο στη συνέχεια και έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ μέχρι την ανάπαυλα, μία με τον Πέτγαζλη και μία με τον Σπυρίδη.

Στο διάστημα αυτό, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σπύρο Κίτσα, ο οποίος δέχτηκε την ωραία κάθετη του Ζωγράφου αλλά απέναντι από τον Αντιφάκο δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Το ίδιο επιθετικός και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ, έφτασε κοντά στο 2-0 σε ισάριθμες ευκαιρίες του Πέτγαζλη και του Σιδηρόπουλου, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε τέρμα και πάλι με τον Σπύρο Κίτσα (έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Και ενώ ο κυπελλούχος είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον σκόρερ, η είσοδος του Σπανού στη συνέχεια έδωσε επιθετική πνοή στους γηπεδούχους, με τον έμπειρο επιθετικό μάλιστα να έχει δύο δοκάρια, ένα σε σουτ που απέκρουσε αρχικά ο Οβεζίκογλου και ένα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Καλή στιγμή για τον “δικέφαλο” δύο λεπτά μετά με τον Χρήστο Ζωγράφο, ενώ οι “κιτρινόμαυροι’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι όπως υποστηρίζουν εντός περιοχής, με τον ρέφερι της συνάντησης να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το τελικό σφύριγμα στην αναμέτρηση βρήκε τις δύο ομάδες να οριστικοποιούν την παραμονή τους στην κατηγορία με τον ΓΑΣ μάλιστα να καταγράφει μοναδική επίδοση στις ισοπαλίες, έχοντας ήδη 11 σε 24 αγωνιστικές!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Χαραλαμπίδης (82′ Μισαηλίδης), Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Πέτγαζλης, Καψάλης, Σιδηρόπουλος (80′ Σπανός), Τριανταφυλλίδης, Γρυπούδης, Πρόιος, Σπυρίδης (86′ Τζιβάρας)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Οβεζίκογλου, Μπουκλάς, Φεζουλάς (46′ Λαδάς), Θεοδώρου Κυρ. (Κίτσας Χ.), Βασιλείου, Χαρισούδης, Καρατάσιος, Ζωγράφος, Κίτσας Σ., Κίτσας Ν. (Στεργιόπουλος), Μπεκτάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected