Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Έπαιξε όσο χρειαζόταν και 10η θέση ο Ατρόμητος

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÇÑÁÊËÇÓ / SUPERLEAGUE / ATROMITOS - IRAKLISΟ Ατρόμητος, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού, ο οποίος υποβιβάστηκε και μαθητικά στη Football League. Ο Αντονί Λε Ταλέκ “χρυσός σκόρερ” για τους Περιστεριώτες.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον Πανθρακικό να έχει τον έλεγχο, αλλά δίχως να απειλεί με αξιώσεις την εστία του Βασίλη Μπάρκα. Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στον πάγκο των Θρακιωτών, έχασε δύο καλές στιγμές με τον Δημήτρη Χασομέρη (2′) και τον Ίγκορ ντε Σόουζα (16′). Ο Ατρόμητος προσπάθησε να “χτυπήσει” στην κόντρα-επίθεση και τελικά είδε το πλάνο να αποδίδει καρπούς, καθώς στο 21ο λεπτό ο Αντονί Λε Ταλέκ με όμορφο πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ο Γάλλος δέχθηκε την εξαιρετική κάθετη του Σουμπίνιο και νίκησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Μετά το γκολ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα άφησε την μπάλα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν μία ανούσια κατοχή, έκλεισε τους χώρους και διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε καλύτερα και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά σε τρεις περιπτώσεις σε διάστημα δύο(!) λεπτών, ο Ίγκορ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα. Μάλιστα, ο νεαρός γκολκίπερ, στο 61′ πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Χασομέρη. Μετά το 65ο λεπτό, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του κι είχε δύο καλές στιγμές με τον Κοσμίν Ματέι, τα σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Αθανασιάδη. Στα τελευταία λεπτά ο Πανθρακικός κυνήγησε το 1-1, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας (74′ Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Λαδάκης, Χασομέρης (84′ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ίγκορ.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ούμπιδες, Ουσέρο, Μπρίτο, Ματέι (81′ Γροντής) Σουμπίνιο (62′ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ (87′ Παπαδόπουλος).

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected