Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (21/3)

ακαδημια-βεροιας3111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ: 1-3

Εικόνα αγώνα: Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες για το καλύτερο αποτέλεσμα, δημιούργησαν ευκαιρίες και στις δύο εστίες, σε ένα γήπεδο που ο κακός αγωνιστικός χώρος ανά πάσα στιγμή μπορεί να τραυματίσει κάποιον αθλητή, ωστόσο η εμπειρία των παικτών της Νικομήδειας επικράτησε του ενθουσιασμού των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας, όπου η απουσία του σκόρερ Αργυρόπουλου είναι εμφανής.

Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Αν., Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μούτσα, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χρ.,(80’ Παπουλίδης), Μπούγκαρτσιτς,(55’ λ.τ. Σαντικίδης), Απαζίδης, Πορφύρης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Μ., Μπρανιώτης.

Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 27/3 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στη Μέση με τον τοπικό Φίλιππο. Ώρα έναρξης: 16.00’ μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΜΕΛΙΚΗΣ: 0-6

Εικόνα αγώνα: Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τον καλό αγωνιστικό χώρο οι νεαροί αθλητές απόλαυσαν ένα όμορφο ματς. Ο «Φίλιππος» Μελίκης κέρδισε δίκαια, αφού στις τάξεις του έχει παιδιά γεννημένα το 2001, σε αντίθεση με την Ακαδημία Βέροιας που στηρίζεται κατά βάση σε ηλικίες 2002-’03-’04. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν με αποκορύφωμα σουτ του Παπουλίδη στο 60’, που κατέληξε στο δοκάρι.

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης, ΣαΪπης, Σάρκα, Γάκης, (45’ Στογιάννος,) Παπουλίδης, Σερεμέτας Κ., Κέβιν, Μελιόπουλος, Αλεξιάδης, Στογιάννος (40’ Γρηγοριάδης), Σούλης.

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 26 Μαρτίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας έχει ρεπό.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Το τελευταίο παιχνίδι του β’ γύρου πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας και της αντίστοιχης Ακαδημίας Αργυρίου.-εκκρεμεί ένας αγώνας στους Γεωργιανούς με τον ΠΑΟΚ Μελίκης- Το πρόγραμμα για τη συνέχεια του «πρωταθλήματος»θα ανακοινωθεί σύντομα, αφού οι υπεύθυνοι των ομάδων πραγματοποιούν σήμερα συγκέντρωση με θέμα τη συνέχιση των αγώνων.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου θα πραγματοποιήσει διήμερο τουρνουά στις εγκαταστάσεις της στο γήπεδο Γεωργιανών. Όποια ομάδα επιθυμεί να λάβει μέρος καλείται να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 23310 74040 τις ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή και ώρες 18.00’ – 21.00’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected