Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλει και περιγράφει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, για το εντός έδρας ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά!

1923784_1211268765568030_4610629121891651265_nΔεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαβάσαμε την ανάρτηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και πάντα στα πλαίσια της ζωντανής μετάδοσης μέσω του SportsUp, ενημερωθήκαμε πως υπήρξαν αποβολές από πλευράς γηπεδούχων, αλλά δεν γνωρίζαμε πως αυτές έφτασαν τις τρεις(!) και μάλιστα, όπως περιγράφετε στο σχετικό post, τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν!

Σας παραθέτουμε επ ακριβώς ότι αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας και εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας :

Τίτλος : Χειρουργείον “Μανούρας και συνεργάτες εκ Τρικάλων”!

Από πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε με αυτά που είδαμε στον χθεσινό αγώνα ο οποίος σίγουρα θα μείνει χαραγμένος για πάρα πολλά χρόνια στην μνήμη όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα, για την πρωταγωνίστρια διαιτησία:

Στο χθεσινό παιχνίδι αναρωτηθήκαμε για μία ακόμη φορά εάν αξίζει ν΄ ασχολείται κάποιος με το ποδόσφαιρο και μάλιστα ακόμα χειρότερα όταν “ματώνει” και οικονομικά!

Πραγματικά το ποδόσφαιρό μας έχει πολύ βαριά αρρώστια και δεν ξέρουμε αν μπορεί να θεραπευτεί! Είδαμε την συγκλονιστική εικόνα των παικτών μας και μάλιστα παιδιών σαν τον Βοτάρη, τον Πλατάκη και άλλους, με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία, να κλαίνε (!!!) στο κέντρο του γηπέδου από τον θυμό, την αηδία και την αδικία που έβλεπαν μπροστά τους.

Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας, η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται!

Στο 6ο και 10ο λεπτό θα δεχθούν την κίτρινη κάρτα ο Νύρλας και ο Βοτάρης αντίστοιχα! Δύο ποδοσφαιριστές βαρόμετρο για την ομάδα μας με ήθος και μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Και όμως ο Μανούρης είχε κάτι άλλο στο μυαλό του! Να αποβληθούν και οι δύο προς το τέλος του αγώνα.

Συνέχεια στην χειρουργική επέμβαση, στο 52ο και 55ο λεπτό αντίστοιχα, όπου θα δεχθούν την κίτρινη κάρτα οι Καπνόπουλος και Πετρούσης οι οποίοι όλος τυχαίος (!!!) συμπλήρωσαν τις 10400632_1211268925568014_1954342202435831289_nκάρτες ώστε να μην αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζοντας την …. επέμβαση θα δεχθεί την κίτρινη κάρτα στο 78ο ο Κρουσταλέλης ο οποίος θα αποβληθεί και αυτός προς το τέλος του αγώνα, για …. ν΄ αποφύγει καμιά “στραβή” , όπως λέει και πάλι ο σοφός λαός μας, στην μη υλοποίηση του σχεδίου του!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Απολλωνιστές κατάφεραν να ξεφύγουν των αποφάσεων του κ. Μανούρα το πολύ μία με δύο φορές στις οποίες και πέρασαν το κέντρο του γηπέδου.

Αυτές όμως ήταν οι …….χειρουργικές επεμβάσεις του Μανούρα εντός του αγωνιστικού χώρου. Γιατί εκτός βρήκε τους τρόπους να αποβάλει καταρχήν από τον πάγκο του Απόλλωνα μόλις στο 10ο τον Γενικό Αρχηγό μας Λάζαρο Πολατιάν για διαμαρτυρία στον Α΄ επόπτη και στο 32ο τον προπονητή μας Παντζιαρά Ανδρέα για λεκτική διαμάχη με τον Α΄ επόπτη κ. Λεωνίδα.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι ενώ μετά από κάθε αγώνα, ο παρατηρητής διαιτησίας πήγαινε στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο προχθεσινό παιχνίδι εξαφανίστηκε αμέσως μετά την λήξη του!

Εν τω μεταξύ όσο περνούσε ο χρόνος ο κόσμος στην κερκίδα δεν μπορούσε πλέον να κρατήσει την ψυχραιμία του με αυτά που έβλεπε, με πολλούς να εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι με αυτές τις συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει τον αγώνα ο Απόλλωνας ! Αγωνιστικά σχεδόν, δεν υπήρχαν φάσεις, πέρα από τα δύο τέρματα με συμμετοχή και εδώ ,στο πρώτο, του διαιτητή και μία δύο περιπτώσεις του Απόλλωνα όταν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μανούρα, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο βέβαια ο διαιτητής κατάφερε με τις αποφάσεις του να γελοιοποιήσει το ποδόσφαιρο, αφού οι Κρυαβρυσιώτες σταμάτησαν την προσπάθειά τους έχοντας κόντρα τον διαιτητή και τσακίζοντας τους κυριολεκτικά την ψυχολογία, ενώ η κερκίδα χειροκροτούσε πλέον ειρωνικά τις αποφάσεις του !

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′ ο Νήρλας θα σουτάρει με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα απ΄ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

45′ κόντρα της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Λαγκαδά, ανάμεσα σε αμυντικό και τον Πετρίδη, ο οποίος στην συνέχεια θα βρεθεί σε πολύ καλή θέση στο ημικύκλιο της μεγάλη περιοχής, με πολλές πιθανότητες για την επίτευξη τέρματος, αλλά ο διαιτητής φρόντισε έγκαιρα να σφυρίξει επιθετικό φάουλ !

74′ θα γίνει ένα μακρινό σουτ προς την εστία του Παπαδόπουλου Χ., με τον τελευταίο πάνω στην γραμμή του τέρματος να μην μπορεί να την μπλοκάρει φεύγοντας μέσα από τα χέρια του η μπάλα και με τον Βοτάρη να προσπαθεί να την διώξει, αλλά ο επερχόμενος Ξανθόπουλος κάνοντας φάουλ θα τον πάρει παραμάζωμα μαζί με την μπάλα μέσα στην εστία ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.

78′ Η εξέλιξη αυτή όμως προφανώς δεν σιγούρευε τα σχέδια του διαιτητή, γι΄ αυτό και θ΄ αποβάλει , με δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη – τον αρχηγό μας Βοτάρη Άγγελο, για έντονη διαμαρτυρία του όμως γράφει στο Φ.Α. Στο λεπτό αυτό διακόπτει τον αγώνα για δύο λεπτά, σημειώνει επίσης στο Φ.Α., γιατί ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να επιτεθεί στον διαιτητή βρίζοντας τον !

87′ συνεχίζοντας προφανώς να έχει φόβους για το τελικό αποτέλεσμα ο κ. Μανούρας θ΄ αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη – τον Κρουσταλέλη γιατί, όπως γράφει στο Φ.Α., ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση των φιλοξενουμένων.

89′ Εν τω μεταξύ έχοντας τσακίσει πλήρως την ψυχολογία των παικτών μας, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0 – 2 με τον Καραμανλή, πανηγυρίζοντας ο Λαγκαδάς την “αρσενική” τους νίκη όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε σε ανάρτησή τους.

92ο Δεν ολοκληρώθηκε όμως το χθεσινό έργο Μανούρα (!!!) αφού μία ακόμη κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη θα δεχθεί ο Νήρλας για εσκεμμένη καθυστέρηση, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο Φ.Α.

Η ολοκλήρωση του έργου του έκλεισε με την αναγραφή στο Φ.Α. για την είσοδο ενός φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα, κινούμενος απειλητικά προς τον μέρος τους, για να τον απομακρύνουν οι Αστυνομικές δυνάμεις.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες ακόμα σελίδες για τον χθεσινό αγώνα, όπως το κάλεσμα του επικεφαλή των μέτρων ασφάλειας του αγώνα, διοικητή του Α.Τ. Κρύας Βρύσης στο ημίχρονο στα αποδυτήρια του, προφανώς για μεγαλύτερη προστασία, λέγοντας του όμως πολύ σωστά ο διοικητής ότι σε κανένα προηγούμενο αγώνα δεν υπήρξε κάποιο θέμα σε πολλά μάλιστα εκ των οποίων είχε χάσει ο Απόλλωνας, παρά μόνο στο σημερινό που διευθύνει αυτός !

Όπως οι διαρκείς απειλές της τριπλέτας προς τους ποδοσφαιριστές μας σύμφωνα με μαρτυρίες τους, την λεκτική επίθεση του Α΄ επόπτη κ. Λεωνίδα στον προπονητή μας, κ.α. πολλά !

Για την Μαύρη αυτή σελίδα της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας, να αναφέρουμε και πάλι τα ονόματα του διαιτητή ότι ήταν ο Μανούρας Χρήστος – Δημήτριος, με βοηθούς τους κ.κ. Λεωνίδα Κων/νο και Σταφυλά Κων/νο της Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ .

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος Π.(53′ Παπαδόπουλος Γ.), Κρουσταλέλης, Μπρέγκου, Βοτάρης, Πετρούσης, Καπνόπουλος (74′ Σιδηρόπουλος Χ.), Νύρλας, Τσιρλίδης, Πετρίδης (53′ Πλατάκης), Ίβιτς

ΑΠΕ Λαγκαδά : Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Αθανασίου (46′ Τσερκέζης), Καραμανλής, Σακαλής, Ντούγκα, Παναγιωτούδης, Κρυστάλης (76′ Κράββαρης), Καρασταύρου, Πολίτης (64′ Ξανθόπουλος)

περισσότερες φωτογραφίες αλλά και το σχετικό post ΕΔΩ

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑ !

Δημοσιεύτηκε από Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected