Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο ετήσιος χορός του Φίλιππου Βέροιας και η βράβευση της Σοφίας Υφαντίδου (photos)

filippos_xoros30Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα γνωστού κέντρου δεξιώσεων στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Φιλίππου.

Στην εκδήλωση, καλεσμένος του συλλόγου ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο του Φιλίππου Γιώργο Φύκατα τίμησαν την Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου Σοφία Υαντίδου και τον προπονητή της Γιώργο Μηνά.

filippos_xoros6Καλεσμένοι του συλλόγου στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης.

Ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά έδωσαν τα τμήματα γυμναστικής του συλλόγου με τις χορογραφίες που παρουσίασαν στο κοινό.

Την εκδήλωση του Φιλίππου τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο πρώην πρόεδρος Μιχάλης Τρανίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Νίκος Μωυσιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Σιακαβάρας, Θανάσης Κουλουριώτης, Στέργιος Διαμάντης και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα.

Παραβρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης και φυσικά οι αθλητές όλων των τμημάτων του Φιλίππου.

περισσότερες φωτογραφίες εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected