Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Παρί είχε να ηττηθεί εντός από τον Μάιο του 2014! Και μετά ήρθε η Μονακό… (vid)

_88868805_wagner_goal_gettyΗ Παρί για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2014, είδε την έδρα της να σπάει, με τη Μονακό να επικρατεί 2-0 με τέρματα του Βάγκνερ Λοβ και του Φαμπίνιο.

Πέρασαν περίπου 22.5 μήνες από την τελευταία φορά που η Παρί είχε ηττηθεί εντός έδρας (στις 7 Μαϊου του 2014 από τη Ρεν με 2-1) για να εμφανιστεί ομάδα που θα άλωνε το «Παρκ Ντε Πρενς». Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μονακό που με μία υποδειγματική εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε την τραγική μέρα στην οποία βρέθηκαν οι Παριζιάνοι, ειδικά στον αμυντικό τομέα και πήραν τη νίκη. Η Παρί είδε την έδρα να «σπάει» μετά από 34 παιχνίδια.

Το πρώτο μέρος βρήκε την ΠΣΖ να χάνει καλές ευκαιρίες ειδικά από το ψηλό παιχνίδι, με τον Καβάνι και τον Ζλάταν να μην μπορούν να βρουν στόχο προς την εστία.

Στην επανάληψη η άμυνα της Παρί άρχισε να γίνεται νευρική και η ομάδα του Ζαρντίμ φάνηκε έτοιμη ν’ αρπάξει την ευκαιρία για να πάρει ένα σπουδαίο διπλό. Στο 59’ από λάθος του Τιάγκο Μόττα, ο Λεμάρ βρέθηκε απέναντι από τον Τραπ, με τον πορτιέρο της Παρί ν’ αποκρούει με το πόδι.

Οι Μονεγάσκοι δεν άφησαν την επόμενη ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Εζιετσίλε πάσαρε κάθετα στον Λεμάρ και αυτός γύρισε την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής με τον Βάγκνερ Λοβ να σημειώνει εξ’ επαφής το 4ο γκολ του στο φετινό Σαμπιονά. Δεν πέρασαν παρά κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι ο Νταβίντ Λουίζ να κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα μέσα στην περιοχή, με τον Φαμπίνιο να του κλέβει την μπάλα και με τον Βραζιλιάνο να παραχωρεί πέναλτι.

Ο Φαμπίνιο με σκαφτό σουτ το αξιοποίησε για το 0-2. Ο Ζλάταν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενό τέρμα στο 79’ με το κεφάλι, έπειτα από απόκρουση του Σούμπασιτς σε κεφαλιά του Καβάνι και στο 88’ μετά από την κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα στο πρώτο δοκάρι και η Μονακό πήρε μια σπουδαία νίκη και να ξαναπαίρνει απόσταση πέντε πόντων από τη Νις στη μάχη της 2ης θέσης.

Tα γκολ του αγώνα στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected