Διάφορα

Οι συνεργάτες του SportsUp καλωσορίζουν το “Melanaki”!

badf1c806452a8e8476b90066b0dfc09Μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται την τελευταία 10ετία στην πόλη της Βέροιας και συνέδεσε το όνομα της με κάθε τι που αφορά τους εκτυπωτές είναι από σήμερα στην μεγάλη παρέα των συνεργατών του SportsUp

Η πολύ γνωστή πλέον επιχείρηση ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 στη Βέροια – Εδέσσης 16. Κύρια δραστηριότητα είναι η επαναγέμιση – ανακατασκευή μελανιών και τόνερ για όλους τους εκτυπωτές, Φαξ & Φωτοτυπικά.

Στόχος μας, να προσφέρουμε ένα οικονομικό τρόπο εκτύπωσης, και παράλληλα να συμβάλλουμε και εμείς στην προστασία του Περιβάλλοντος (μειώνοντας τα απορρίμματα), και να ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού ως προς τις Α ‘Ύλες ( μελάνι και γραφίτη ), την τεχνογνωσία και τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό, fedea746cd0ecb257a1249d3a2a80bb1_Lπροσφέροντας έτσι ποιοτικά προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στο μελανάκι χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, μελάνι και γραφίτη από τους καλύτερους προμηθευτές του είδους φτιαγμένα ειδικά για τον εκτυπωτή σας.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον εκτυπωτή σας?

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 23310 77557.

Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεση σας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για την επίλυση οποιασδήποτε τεχνικής απορίας ή προβλήματος σας.

  • Να λύσετε κάθε σας απορία για οποιαδήποτε αγορά σας
  • Να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας με χαμηλό κόστος εκτύπωσης
  • Να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα

Με τις εξειδικευμένες συμβουλές και την έμπειρη καθοδήγηση των τεχνικών μας, η επίλυση κάθε προβλήματος σας είναι γρήγορη και άμεση.

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στον Πρόδρομο, τον ηγέτη της επιχείρησης και στο προσωπικό, καλές δουλειές και μια μακροχρόνια ευημερία πάντα σε υψηλό επίπεδο!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης (ΕΔΩ) ή στη σελίδα του “Melanaki.gr” στο facebook (ΕΔΩ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected