Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Δημοσίευμα για αποχώρηση του Λουτσέσκου από την Ξάνθη!

1149502Δεν ήταν ανάλογα καλή η χρονιά της Ξάνθης συγκριτικά με την περσινή, όταν οι ακρίτες διεκδίκησαν την έξοδο στην Ευρώπη κι έφτασαν ως τον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο, όπως έγραψε σήμερα το a-sports.gr, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Σούπερ Λίγκας και δεν είναι τυχαίο που το όνομά του συνδέθηκε και με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Πανόπουλος, άλλωστε, που αρέσκεται στις πολλές αλλαγές προπονητών τον κρατά και τον εκτιμά πάρα πολύ. Όταν χρειάστηκε, μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση για να τον στηρίξει.

Οι δύο πλευρές, όμως, δύσκολα θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Ο Λουτσέσκου έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Ξάνθης πως δεν θα συνεχίσει εκεί και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr οι Θρακιώτες έχουν ήδη κάνει μία πρώτη επαφή μέσω τρίτου με Έλληνα προπονητή, τον οποίο εκτιμά αρκετά ο Πανόπουλος. Ακόμη είναι νωρίς για να φορτσάρουν για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά προετοιμάζουν κι εκείνοι το έδαφος για την επόμενη μέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected