Εθνικές Ομάδες

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Μίχαλ Σκίμπε

ImageHandlerΤο καινούργιο τακτικό… κοστούμι που ετοιμάζεται να φορέσει στην Εθνική άρχισε να προβάρει ο Μίχαελ Σκίμπε. Δείτε το σύστημα, αλλά και τους παίκτες-έκπληξη που δοκίμασε ο Γερμανός, ενόψει των φιλικών.

Την ανανεωμένη Εθνική που θέλει να παρουσιάσει -από τα προσεχή κιόλας φιλικά- άρχισε να δουλεύει ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, ο Γερμανός τεχνικός φανέρωσε ήδη κάποιες από τις προθέσεις του για τις τακτικές αλλαγές που σκοπεύει να κάνει.

Στη σημερινή προπόνηση λοιπόν δοκίμασε ένα ιδιόμορφο 3-6-1, το οποίο μάλιστα στελέχωσε με παίκτες-έκπληξη σε κάποιες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο δίτερμα που έγινε στο τέλος του προγράμματος ο Σκίμπε παρέταξε ομάδα με τερματοφύλακα τον Καρνέζη και τριάδα στην άμυνα που αποτελούνταν από τον Παπασταθόπουλο (ως λίμπερο) και τους Οικονόμου-Τζαβέλλα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα).

Στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Σταφυλίδης (αριστερά), σε ρόλο «κόφτη» ήταν ο Σάμαρης και μπροστά του (ως εσωτερικοί μέσοι) οι Μάνταλος και Πέτσος. Όσο για τις άλλες δυο θέσεις, ο Φορτούνης είχε ρόλο συνδετικού κρίκου των χαφ με την επίθεση, στην οποία βρέθηκε ο Μήτρογλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected