Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής – Εκτεταμμένα επεισόδια στο Αιολικός – ΠΑΟ Βάρδας!

DSC_0012Από επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας, που έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της Καλλονής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Το ματς του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας στιγματίστηκε από φοβερά έκτροπα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γρίμμα, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Το περιστατικό που έδωσε την αίσθηση ότι κάτι κακό θα ακολουθούσε, καταγράφηκε πέντε λεπτά πριν από το τέλος, όταν ο Σταύρος Γριπιώτης πλησίασε τον πάγκο των φιλοξενούμενων, όπου είχε θερμό φραστικό επεισόδιο με τον Ηλία Φωτόπουλο. Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Αιολικού κινήθηκε εκ νέου προς τον πάγκο και επιτέθηκε στον έμπειρο προπονητή, χτυπώντας τον μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών! Παράλληλα, δημιουργήθηκαν εστίες «φωτιάς» και σε άλλα σημεία του αγωνιστικού χώρου, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι ποδοσφαιριστές που διατήρησαν την ψυχραιμία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που καταγράφονταν τα γεγονότα, η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, όπου έσπευσε γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα έχει καταγράψει τα συμβάντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του Αιολικού βρίσκονται έξω από το γήπεδο, προφανώς περιμένοντας την αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αιολικό υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γρίμμα, αλλά και των βοηθών του. Οι «φωνές» επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης και, συγκεκριμένα, σε ένα γκολ του Βαγγελή στο 85′ που δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, αλλά και σε μία φάση στο 88′ όταν η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή της εστίας μετά το σουτ του πρώην παίκτη της Καλαμάτας Βασίλη Αθανασόπουλου, με τον α’ βοηθό να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι, αναγκάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού να πέσουν πάνω του!

pamebala.gr

Το ρεπορτάζ του αγώνα

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, Αιολικός και ΠΑΟ Βάρδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική.

Η ομάδα του Παμβρουπρασιακού αν και αγωνίστηκε με σοβαρές ελλείψεις, κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, παίρνοντας το “χρυσό” βαθμό στη Μυτιλίνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ανέλαβαν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο του κέντρου και πίεσαν τους παίκτες του ΠΑΟ. Μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο με την έναρξη ο Αθανασόπουλος έκανε το 1-0. Μετά ο Αιολικός κλείστηκε ανεξήγητα πίσω, οι “πράσινοι” πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 65′ με τον Γκάτση.

Ο αγωνιστικός χώρος εμπόδισε τις προσπάθειες των παικτών καθώς από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου πέρα από τον δυνατό αέρα, σημειώθηκε και έντονη βροχή.

Οι 11άδες :

Αιολικός: Πουρής, Καδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαλταμάρας, Κριπιντίρης, Τσιλιγγίρης, Μίχος, Σίμωσης, Κέρι, Αθανασόπουλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Σούλης, Παναγόπουλος, Αγουρίδης, Λουμπαρδέας, Αποστολόπουλος, Πολίτης Γ., Νικολόπουλος, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Γκάτσης, Πολυχρόνης.

lesvospost.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected