Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονιστική η ιστορία της 30χρονης Στέφανι που έχασε τη ζωή της στις Βρυξέλλες (photos)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την μοίρα του Τζάστιν Σουλτς και της συζύγου του Στέφανι, οι οποίοι μετακόμισαν από τις ΗΠΑ στις Βρυξέλλες το 2014.

Την ώρα που έγιναν οι δολοφονικές εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, την Τρίτη 22 Μαρτίου, το ζευγάρι αποχαιρετούσε τη μητέρα της Στέφανι, Κάρολιν Μουρ, η οποία περπατούσε προς τον έλεγχο εισιτηρίων.

Η Στέφανι Σουλτς, 29 ετών:


Ο Τζάστιν Σουλτς ήταν 30 ετών, και καταγόταν από το Τενεσί ενώ η 29χρονη σύζυγός του Στέφαν ήταν από το Κεντάκι. Και οι δύο σκοτώθηκαν από την έκρηξη και ως σήμερα δεν έχουν βρεθεί τα πτώματά τους και φέρονται αγνοούμενοι.


Το πιο τραγικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι η μητέρα της Στέφανι, Κάρολιν Μουρ επέζησε των εκρήξεων και φέρει μικρά τραύματα. Αλλά το ζευγάρι φέρεται ακόμη ως αγνοούμενο και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται μέσα στο κτίριο του αεροδρομίου.

Τουλάχιστον 4 Αμερικανοί φέρονται ακόμη αγνοούμενοι στις επιθέσεις των Βρυξελλών, σύμφωνα με τα μέλη των οικογενειών τους που περιμένουν απελπισμένα νέα τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών περίπου 12 Αμερικανοί είναι τραυματισμένοι στην ίδια επίθεση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected