Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό ο Ολυμπιακός!

finalΟι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν το Σάββατο (26/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με σκορ 2-1 της ΑΕΚ και προκρίθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15

Οι Πειραιώτες επικράτησαν το Σάββατο (26/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με σκορ 2-1 της ΑΕΚ, σε αγώνα της 20ης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 1ο τρόπαιο της ιστορίας το 2014, ενώ το 2015 ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και το 2016 στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί τον Απρίλιο σε ημερομηνία και πόλη που θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα η Super League.

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός υπερίσχυσε της ΑΕΚ και πήρε μια δίκαιη νίκη και πρόκριση. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν μόλις στο 2′, όταν μετά από ασίστ του Μούγιου ο Γεωργαντής “έγραψε” με σουτ το 1-0. Η ΑΕΚ “απάντησε” αμέσως και σκόραρε από στημένη φάση στο 6′ με τον Καραβίδα.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για να πετύχει και 2ο γκολ και αυτό ήρθε στο 10′. Ο Μούγιος εκτέλεσε ένα κόρνερ και μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, σημειώνοντας το 2-1.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έχασε ευκαιρίες, με σημαντικότερη το οριζόντιο δοκάρι του Τσέργα στο 62′!

Ο Ολυμπιακός κράτησε το 2-1 έως το τέλος και ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με 41 βαθμούς, έναντι 37 του 2ου Παναθηναϊκού (19 αγώνες).

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Κ15 : Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Ράμα, Τσακίρης (75′ Κοτσιανούλης), Τσέργας (80′ Μπουλάρι), Γεωργαντής, Φέκκας (57′ Γλυνός), Μούγιος (82′ Καλλιμούκος).

ΑΕΚ Κ15 : Φυρογένης, Ποζατζίδης (71′ Βεφίρι), Αναστασίου, Αρβανίτης, Καραβίδας, Πετούσης, Σταματής, Λαζαρίδης (50′ Γεωργιόπουλος), Τσέλιος, Μπιλικαΐδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected