Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-0

12571299_10201341415454370_605374272_n

Μέτριο παιχνίδι στην Επισκοπή αλλά… “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” για τον Κεραυνό που ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, με τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική με τον Αχιλλέα Νάουσας, θα έχει την ευκαιρία να κλείσει θετικά μια ομολογουμένως περίεργη χρονιά.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Και λέγοντας περίεργη, θα λέγαμε πως αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς κατέληξε καθώς εξ αρχής φάνηκε πως ο Κεραυνός θα αποτελούσε έναν από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και μετά την εξαιρετική παρουσία στον πρώτο γύρο, η άποψη αυτή εδραιώθηκε. Εντούτοις ο δεύτερος γύρος είχε την άκρως αντίθετη εξέλιξη για τους νεοφώτιστους και με 10 ήττες (!) σε 12 ματς, η ομάδα έφτασε να παλεύει για την παραμονή μέχρι και την 25η αγωνιστική. Τέλος καλό όλα καλά και με οδηγό τη φετινή χρονιά, θα γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά σε νέες βάσεις.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Αλεξάνδρειας ίσως για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Τα δύο μακρινά σουτ των Πέτκου και Λίτσι ήταν οι μοναδικές επιθετικές ενέργειες από πλευράς “πρασίνων”, με τον Κυριάκο Καρασαββίδη ωστόσο να επιλέγει και πάλι το rotation, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Και ενώ συνολικά στο παιχνίδι σημειώθηκαν μία-δύο καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, στα τελευταία 15 λεπτά ο Κεραυνός κυρίως άρχισε να γίνεται απειλητικός στα καρέ του Γκατζούφα. Συγκεκριμένα στο 76′ ο Κώστας Τουμαράς εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, η μπάλα πήρε τροχιά προς την αριστερή γωνία του νεαρού πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αποκρούσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το ρεπορτάζ της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Στο 83′ ήταν η σειρά του Ντέλλα να φτάσει κοντά στο δεύτερο τέρμα, εντούτοις το γκολ που “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Λέσκας γέμισε από το χώρο του κέντρου, ο υψηλόσωμος επιθετικός πήρε τη μπάλα κοντά στη γραμμή του άουτ, βγήκε στην πλάτη της άμυνας, “έσπασε” τη μπάλα προς το ύψος της μικρής περιοχής, ο Γκατζούφας απέκρουσε και ο επερχόμενος Παραστατίδης με πλασέ “έγραψε” το 2-0.

Το τέρμα αυτό ήταν το 9ο για τον επιθετικό του Κεραυνού, ο οποίος είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας φέτος πίσω από τον Κώστα Ντέλλα που έχει σημειώσει 11.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης Θ., Τουμαράς, Ιωαννίδης Ζ., Λύτης, Τσεχελίδης (46′ Λέσκας), Ορφανίδης (85′ Κυριακίδης), Καρυπίδης (65′ Μπάμπος), Ντέλλας, Παραστατίδης

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Γκατζούφας, Νικολόπουλος Ι., Κούκλας Α., Κούκλας Π., Γρηγοριάδης, Τζιλόπουλος (64′ Λίτσι), Νικολόπουλος Γ., Πέτκος, Αναστάσης (87′ Μαργαρίτης), Λέκκας (85′ Μπόσκος), Τσιρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected