Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ανανέωση και αποχώρηση στους πάγκους!

παρασχοςΕξελίξεις θα έχουμε στους πάγκους του Πλατανιά και της SKODA Ξάνθη, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.

Στην ομάδα των Χανίων, μόνο τα τυπικά απομένουν για την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στους Κρητικούς, οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και… κρυφοκοιτούν και τα play offs και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι δύο πλευρές είναι θετικές στο ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον razluc_b2πάγκο και την επόμενη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά. δύσκολα θα συνεχίσει το… έργο του στην Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναζητά τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του, εκτός της Ελλάδας και σύμφωνα με την «Sportday» η διοίκηση των Ακριτών δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το… πέρασμά του στην ομάδα στο τελευταίο διάστημα.

Για το λόγο αυτό, οι δύο πλευρές δύσκολα θα συνεχίζουν μαζί και τη νέα περίοδο, με τους Ξανθιώτες να έχουν ξεκινήσει την… έρευνα για τον αντικαταστάτη του, με τους Άκη Μάντζιο, Γιάννη Πετράκη και Νίκο Παπαδόπουλο να εμφανίζονται στην… λίστα τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected