Κατηγορίες
MiniFootball

Total UNI-League – Ντέρμπι παντού!

DSCN8550Ο Μάρτιος κλείνει με εξαιρετικά παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα για το Total UNI-League! To 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών κυλά προς την ολοκλήρωση του και η αγωνία κορυφώνεται σε κάθε πόλη διεξαγωγής του!

Το Total είναι παρών στη μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός, διαδεχόμενο από φέτος το N’JOY μέσα στην οικογένεια της ΦΑΓΕ που εδώ και 7 χρόνια είναι απόλυτα συνδεδεμένη μαζί τους.

Στην Αθήνα, τα ματς της Β’ φάσης κυλούν γεμάτα θέαμα και συγκινήσεις! Η West Ham πήρε το ματς στο γκολ κόντρα στην Γκετσεμπιρλίκι (5-4), όπως και οι Partenopei απέναντι στους Άφραγκους (3-2). Εξαιρετικό και το ματς FC Atletico Αμπελόκηπων – Παρτάλ Μαδρίτης (5-7), ενώ η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στους αγώνες Poseidon 46 – Τεφατζήδες και Outlaws – Κεφαλονίτες FC.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

Αθήνα
El Pozo Murcia – Κομπαρσιακός 10-1
Γκετσεμπιρλίκι – West Ham 4-5
Poseidon 46 – Τεφατζήδες 3-3
Villagers FC – Αιώνιοι 20-2
Nothing Toulouse – Παρταλιακός 1-1
Παλαίμαχοι – Batman 8-4
Outlaws – Κεφαλονίτες FC 4-4
Partenopei – Οι Άφραγκοι 3-2
FC Atletico Αμπελόκηπων – Παρτάλ Μαδρίτης 5-7

Στον Βόλο, οι Volos FC επικράτησαν άνετα επί των Los Volos Hermanos με 7-2

Στην Θεσσαλονίκη, τα σπουδαία ματς συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Οι Puchu FC κέρδισαν την ομάδα Ποδήλατο με 5-4, ενώ ματς τακτικής ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Γαλάζια Θύελλα με σκορ 3-2 επί των Rossoneri. Τρομερά ματς και τα ισόπαλα The Legends – Αλάνια FC (4-4) και Παπάδες FC – Τουρίστες 3-3

Αναλυτικά:

Θεσσαλονίκη
Partalizan – C.F.Y.S. 8-3
Monaco Boys – Atletico CY 10-5
Puchu FC – Ποδήλατο 5-4
Rossoneri – Γαλάζια Θύελλα 2-3
The Legends – Αλάνια FC 4-4
Παπάδες FC – Τουρίστες 3-3
Piaston Villa – Floroinense FC 17-5
Mακεδόνες Λιβαδείων – Γεντί Κουλέ 18-4

H mybet στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το νεανικό κοινό και ιδίως τον υγιή ανταγωνισμό μέσα από διοργανώσεις όπως το Total UNI-League.

Στο Ηράκλειο, οι μεγάλες νίκες για τους Broger FC (11-3 τους Broger FC) και την Μπαρτσελιώμα (8-3 τα Μαύρα Ράσα) ήταν αυτές που χαρακτήρισαν την ταυτότητα της αγωνιστικής.

Στο Ρέθυμνο, το ντέρμπι Makeleio Team – Πάνθηρες βρήκε νικητές τους πρώτους με 4-3, ενώ οι Νυχτερίδες κέρδισαν τους Rakillers με σκορ 7-3.

Στους σημαντικούς και ζωογόνους χορηγούς της διοργάνωσης προστέθηκε το ξενοδοχείο Theartemis στο Ρέθυμνο, το οποίο προσφέρει μοναδική φιλοξενία στους συμμετέχοντες στο Total UNI-League μέσω των υποδειγματικών χώρων του και του εξαιρετικού προσωπικού του.

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected