B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ολυμπιακός Νάουσας 3-0 (photos)

P3270064Την κατάλληλη στιγμή έπιασε την ιδανική απόδοση ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, “σφραγίζοντας” την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική!

Οι “πράσινοι”, παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό, έφτασε στο επιβλητικό 3-0 κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας και με διαφορά οκτώ βαθμών από την τρίτη θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, απέσπασε το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν έναν μόλις βαθμό σε δύο αγώνες (με Δόξα Νάουσας εντός και ΑΣ Πατρίδας εκτός) για να πανηγυρίσουν με τη σειρά τους την άνοδο, μετά από τη σεζόν 2011-2012.

P3270047Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό και ελάχιστα φανέρωσε πως οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη. Ο Ολυμπιακός, παρά τις πολλές ελλείψεις, πάλεψε για το αποτέλεσμα ωστόσο δεν κατάφερε να υλοποιήσει τις όποιες ευκαιρίες του εμφανίστηκαν.

Οι “πράσινοι” όμως έβγαλαν μετά από καιρό πείσμα στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να φτάσουν πιο εύκολα στο γκολ σε σχέση με τα τελευταία τους ματς. Κορυφαίος των “πρασίνων” ήταν ο Πήκος ο οποίος δημιούργησε και τα τρία τέρματα ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Κουτρουλιάς,

Το πρώτο στο 44′ όταν δέχτηκε την κάθετη πάσα του Πήκου και με κούρσα στον άξονα βρέθηκε απέναντι από τον Μπουμπουλέντρα τον οποίο και νίκησε στο τετ-α-τετ. Το 2-0 σημείωσε ο Καριπίδης στο 78′ μετά από σέντρα του Πήκου και πλασέ του σκόρερ ενώ το 3-0 σημείωσε και πάλι ο Κουτρουλιάς στο 84′, μετά από ωραία προσπάθεια του Πήκου.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, βρήκε τους παίκτες του Απόλλων να πανηγυρίζουν τον ιδανικό επίλογο της φετινής σεζόν και την υλοποίηση του στόχου της ανόδου. Για τους ¨ερυθρόλευκους” το…ραντεβού των παικτών με την άνοδο δόθηκε στα επόμενα παιχνίδια!

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Ασβεστάρα.

 

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Καρολίδης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Τσαλίδης, Μουχτάρης, Κουτρουλιάς, Καριπίδης (84’ Γερμάνης), Πήκος, Καϊσίδης (72’ Μπαξεβάνης).

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας Τ., Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας (46’Μήτσικας Π.), Ιωακειμίδης (70’ Παπανάνος), Λέσι, Βουδούρης (62’ Κωστόπουλος), Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης, Τσιούλης.

*περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected