Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ρήγας Φεραίος 0-2

f51d6db99b987b4cccf72097f14713cc_LΜε δύο κεφαλιές των παικτών που έχουν σηκώσει το σκοράρισμα στη φετινή εξαιρετική πορεία, του Γιάννη Κορέτα στο 63ο λεπτό και του Δημήτρη Σέττου στο 82ο, ο Ρήγας Φεραίος πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την Τσαριτσάνη κι έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή που απ’ ό,τι φαίνεται, θα εξασφαλίσει σχετικά εύκολα.

Δύο φάσεις στο πρώτο πεντάλεπτο, με σουτ του Κορέτα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που έφυγε πάνω από τα δοκάρια και επικίνδυνη πάσα του Σέττου που έδιωξε αμυντικός πριν η μπάλα φθάσει στον Κορέτα. Ο τελευταίος είχε γυριστό σουτ στο 19ο λεπτό που απέκρουσε ο Γούπος, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Τσίπη, ενώ δύο ακόμη σουτ του επιθετικού του Ρήγα Φεραίου βρήκαν σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Οικονόμου. Μακρινό σουτ του Μπαλή στο 42′ δεν ανησύχησε τον Κεφαλά.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγξχαν πλήρως τον αγώνα, αλλά τους έλειψε το γκολ στο πρώτο μέρος, χωρίς να κινδυνεύσουν καθόλου. Η ομάδα της Τσαριτσάνης έχασε καλή ευκαιρία στο 50′ όταν από πάσα του Γκαμπέτα, ο Σενκάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και το πλασέ του μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ρήγα. Λίγο αργότερα ο Κορέτα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε μια εντυπωσιακή φάση, ο Σέττος στη συνέχεια σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Το 0-1 στο 63′ σε φάση διαρκείας. Από βαθιά μπαλιά του Τσίπη, ο Κορέτα τροφοδότησε τον Σέττο με το κεφάλι, αυτός σούταρε, απέκρουσε ο Γούπος, η μπάλα κόντραρε κι από κοντά ο Κορέτα την έστειλε στα δίχτυα.

Ήταν το έβδομο τέρμα για τον αρχισκόρερ των “κυανολεύκων” στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα εικοσάλεπτο πιο μετά, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη “καθάρισαν” την υπόθεση νίκης. Ο Γκίκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Σέττος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 με ωραίο τέρμα. Μάλιστα πιο μετά ο Ρήγας Φεραίος έφθασε κοντά σε τρίτο τέρμα, με τον Κορέτα να μην πλασάρει σωστά από καλή θέση.

Ήταν το πέμπτο εκτός έδρας τρίποντο για την ομάδα του Μπακάλη και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως σε όλα, έχει πετύχει από δύο γκολ! (1-2 στον Τύρναβο, 0-2 στην Ηγουμενίτσα, 0-2 στο Μαρτίνο, 0-2 στο Καναλάκι και 0-2 σήμερα)

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Γούπος, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψιώχας (46′ Σενκάι), Κορομηλάς, Παπαδήμος, Βελετάνης, Καμπέρης (68′ Τσάτσος), Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Μπαλής.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Βουραζέρης, Γούτσιος, Χατζής, Αλεξίου (87′ Ρίκκος), Κορέτα, Γεωργατζής, Τσίπη (65′ Γκίκα), Σέττος (85′ Λάμπρου).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected