Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ιάλυσος – Τριγλία Ραφήνας 2-1

Χωρίς τίτλοΔεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, για τον Ιάλυσο που επικράτησε με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας στο Οικονομίδειο, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Την ένατη του εντός έδρας νίκη, και συνολικά δωδέκατη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε ο Ιάλυσος ο οποίος παράλληλα έβαλε τέλος στο αήττητο της Τριγλίας. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα από τους Ροδίτες, και μόλις στο 3΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Βασιλείου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Παπαδόπουλο. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής σ΄εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα στο αμέσως επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Αντώνη Αθανασίου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το παιχνίδι έγινε πιο ενιαφέρον με τις δύο ομάδες να επιζητούν το γκολ η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στο 14΄ για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», το σουτ όμως του Καραδέμητρου αντί για τα δίχτυα του Παπαδόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις, χωρίς όμως αυτές να έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Όλα αυτά μέχρι το 32΄, όταν και το σουτ που επιχείρησε ο Σταυλάς για λογαριασμό των Δωδεκανήσιων, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Δήμιζα. Η απάντηση από πλευράς Τριγλίας ήρθε στο 37΄ με το σουτ του Τσέπα να αποκρούεται σε κόρνερ, ενώ στο 38΄ο Αντώνης Αθανασίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Δήμιζα τον οποίο και δεν κατάφερε να νικήσει, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει δημιουργηθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Όλα αυτά μέχρι το 71΄ όταν ο Σαγανάς με πλασέ έκανε το 1-1 , δίνοντας με τον τρόπο αυτό νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Τριγλία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι πιο επιθετική, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ του Παπαδόπουλου. Κι ενώ όσο περνούσε η ώρα όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, ο Παφιάκης στο 80΄ έπειτα από λάθος της άμυνας των «κιτρινόμαυρων» και κόντρα στην ροή του αγώνα, έκανε το 2-1 αποτέλεσμα που έμελε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης δίνοντας παράλληλα στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Π. Αθανασίου, Α. Αθανασίου (90′ Σαχίνης), Παφιάκης, Σταυλάς (62′ Μαρίνου), Ρεκλείτης, Σπάρταλης (78′ Μαθιός)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Δημιζάς, Καρδάρης, ΜεΪμάρογλου, Δάρας, Τσέπας (62′ Κότσι), Σκαφίδας (79′ Τερζής), Μανδήλης, Κόντης, Καραδέμητρος (46′ Σαγανάς), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

ρεπορτάζ από sdna.gr, φωτ. από xxsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected