Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τη Δόξα Λιανοβεργίου για την άνοδο!

DSCN0135

«Χαράς ευαγγέλια» για τη Δόξα Λιανοβεργίου, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α1 Ερασιτεχνική!

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το πρώτο εισιτήριο ανόδου έχει από σήμερα κάτοχο!

DSCN9788Η Δόξα Λιανοβεργίου, με τη νίκη στο Κλειδί κόντρα στον τοπικό Εθνικό, «σφράγισε» την τρίτη άνοδο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε μια πορεία που έχει έναν κοινό παρονομαστή.

Αυτός βεβαίως είναι ο Σάκης Παγγούρας, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο από τη Γ Ερασιτεχνική την περίοδο 2012-2013, όταν και ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι, με επιστέγασμα τη φετινή επιτυχία. Τα εύσημα βεβαίως ανήκουν και στον πρόεδρο Κώστα Γερόπουλο, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και τεράστιες προσπάθειες, έδωσε στην ομάδα τα εχέγγυα της επιτυχίας, έχοντας όμως τις γερές βάσεις από την τριετή παρουσία του πρώην προέδρου Γιώργου Αγριόπουλου.

Να θυμίσουμε πως η Δόξα, με προπονητή τον Δημήτρη Γεωργόπουλο και στα μέσα της σεζόν τον Σάκη Παγγούρα, κέρδισε την άνοδο της από τη Γ στη Β την περίοδο 2012-2013, την επόμενη σεζόν τερμάτισε στην πρώτη τετράδα και ανέβηκε στην Α2, πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Α2 και φέτος, μετά από μια εξαιρετική σεζόν, οι “κυανόλευκοι” καταφέρνουν το τέλειο και τη νέα περίοδο θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην ανώτερη κατηγορία της Ημαθίας.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected