B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου για την άνοδο!

1670_10153729194886955_3363513679149812490_n

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που από σήμερα πανηγυρίζει την (επ)άνοδο της στην Α1 Ερασιτεχνική!

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το δεύτερο εισιτήριο ανόδου (μετά τη Δόξα Λιανοβεργίου το πρωί) έχει από πλέον κάτοχο!

DSCN0260Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας και σε συνδυασμό με την ήττα της Ελπίδας Μονοσίτων, “σφράγισε”» την άνοδο στην Α1, όπου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από τον πρόεδρο Δημοσθένη Παπαπετρίδη αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για σωστό προγραμματισμό ενόψει καλοκαιριού.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως και στον “πρωτομάστορα” της φετινής πορείας, τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Σπυριδωνίδη (φωτ. αριστερά) στον οποίο χρεώνεται η σταθερότητα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και η επιλογή των παικτών από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και χτίστηκε σταδιακά το “πράσινο” ρόστερ.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected