Κατηγορίες
Basket

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του Φίλιππου με τον Αιγινιακό (photos)

0d7764695c55c5d1c3edadce4a2a2cb9_LΦιλικούς αγώνες με την ακαδημία του ΑΟΚ Αιγινιακού έδωσαν το Σάββατο 26/3 στο κλειστό γήπεδο του Αιγινίου τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Κολλεγίου Φιλίππου Βέροιας.

Οι δυο σύλλογοι, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας που χαρακτηρίζει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, έδωσαν στους αθλητές τους την δυνατότητα να δοκιμαστούν στις ανάγκες ενός αληθινού αγώνα, με πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα.

Συνολικά έγιναν τέσσερις αγώνες και πήραν μέρος πάνω από 140 παιδιά. Οι αγώνες αφορούσαν αγόρια ηλικίας 8-11 χρονών και κορίτσια 7-12 χρονών και πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου παρουσία πολλών γονέων, συγγενών και φίλων του αθλήματος.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την επιτυχημένη τους προσπάθεια. Η ακαδημία μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του ΑΟΚ Αιγινιακού και όλους τους προπονητές του για την πολύ καλή συνεργασία και την φιλοξενία που μας παρείχαν και υπόσχεται στα μέλη της, πολλές ακόμα αγωνιστικές συναντήσεις, όπως άλλωστε προβλέπει το ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την αρχή της χρονιάς.

Φωτογραφίες και video μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/filipposbc

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected