Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη διάκριση για την U11 του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το διεθνές τουρνουά “Marc Overmars”!

akadimiesΟ πρώτος διεθνής τίτλος των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ ήρθε από την Κ12. Τα πιτσιρίκια του Δικεφάλου… σήκωσαν αήττητα το διεθνές τουρνουά Marc Overmars στην Ολλανδία. Από τον ΠΑΟΚ ο MVP και ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Κάτοχος του σπουδαίου διεθνούς τουρνουά Marc Overmars είναι η Κ12 του ΠΑΟΚ, η οποία κέρδισε 6-5 στα πέναλτι την Άλκμααρ σε μια συναρπαστική διαδικασία, οπωσδήποτε υψηλών ψυχολογικών απαιτήσεων για παιδιά αυτής της ηλικίας. Το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του τελικού ήταν 0-0.Οι μικροί του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακοί καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, που διεξήχθη στην γενέτειρα πόλη του Marc Overmars, το Επε της Ολλανδίας. Γεγονός που μαρτυρά και το ότι πέτυχαν 22 γκολ, ενώ δέχτηκαν μόνο ένα. MVP της διοργάνωσης δε, αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας και καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά ο Νίκος Μπότης.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Μοναστηρλής Δημήτριος, Μπότης Νικόλαος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Ζίλος Άγγελος, Σινανάι Μάριος, Ζαφειριάδης Βασίλειος, Τασιούρας Ελευθέριος, Χρυσοβέργης Μάριος, Θωμαϊδης Κωνσταντίνος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Τσίκος Ζήσης, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Πατήρας Μιχάλης, Παναγίδης Μιχάλης, Κούτσιας Γεώργιος, Σμυρλής Λάμπρος, Τζιωρτζής Μάριος.Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη πέρασε με άνεση όλα τα «εμπόδια» μέχρι τον τελικό.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά επικράτησε 3-1 της Αϊντχόβεν, 3-0 της Εβερτον, 3-0 της Γκενκ και 6-0 της Επεκαι την επομένη συνέχισε επίσης μόνο με νίκες, με 3-0 επί της Μάλμε και 4-0 επί της Βίτεσε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected