Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Η “θρυλική” Θύελλα Παπάγου επανέρχεται στο προσκήνιο! (photos)

12743557_779655288833746_4498203645855479050_n

Οι εποχές που το ποδόσφαιρο στην Ημαθία ήταν “χωριό και ομάδα” έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο υπάρχουν ακόμη προσπάθειας για αναβίωση συλλόγων που έχουν παύσει τη λειτουργία τους για διάφορους λόγους.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια έγινε πέρσι με την επαναφορά του ΑΣ Νησαϊκός στην περιοχή του Νησίου, ωστόσο κράτησε μόλις ένα χρόνο και φέτος η ομάδα αγωνίζεται και πάλι με την ονομασία “Αστέρας Αλεξάνδρειας”.

Φέτος, επανήλθε στο προσκήνιο η ομάδα του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, η οποία μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ Ερασιτεχνικής και να κερδίσει την άνοδο στη Β, ένας σύλλογος που ουσιαστικά αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του “Μπουτάρη Γιαννακοχωρίου”.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες του SportsUp, είναι μια προσπάθεια αναβίωσης της Θύελλας Παπάγου, ενός συλλόγου που ξεκίνησε με τις πιο ελπιδοφόρες περγαμηνές και μάλιστα, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που μεγαλούργησαν και φόρεσαν τη φανέλα της Θύελλας ήταν ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Η ομάδα που εκ των ιδρυτών του είναι ο σημερινός πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας, Χρήστος Καραλής, ανακοίνωσε μέσω σελίδας που δημιούργησε στο facebook, φιλικό ανάμεσα στη Θύελλα και τους Λύκους Δασκίου, όπως μετονομάστηκε αργότερα ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε φιλικό αγώνα ανάμεσα στους Λύκους Δασκίου και τη Θύελλα Παπάγου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 7/5/2016 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Βεργίνας. Στον αγώνα θα συμμετέχουν όσοι έχουν καταγωγή από το Δάσκιο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected