Super League 1

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαζουακού

z5DVDsm2I2CoYZ3LR4hN.jpg.pagespeed.ce.nt50WtIJmeΜόνο τα… τυπικά έχουν απομείνει για την λύση της συνεργασίας του Αρτούρ Μαζουάκου με τον Ολυμπιακό.

Το πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και οι «ερυθρόλευκοι», όπως γράφει σήμερα το onsports.gr, έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ούτως ώστε να παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί στην Ελλάδα, αλλά και περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Το αρχικό πλάνο αναφέρει την αποχώρηση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα και σε αυτό το… σχέδιο βρίσκεται και ο Αρτούρ Μαζουάκου. Ο Γάλλος αμυντικός είχε δείξει από το προηγούμενο καλοκαίρι πως επιθυμούσε την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει πράξη σε μερικούς μήνες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σπίτι που είχε παραχωρηθεί από τους «ερυθρόλευκους» στον αριστεροπόδαρο αμυντικό έχει ξενοικιαστεί, κάτι που σημαίνει πως μετά το τέλος των προπονήσεων για τη φετινή σεζόν θα κουνήσει… μαντίλι από την ομάδα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected