Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Έχω πολλές καταγγελίες για το οτιδήποτε. Υπάρχουν πιέσεις. Τους παρακαλώ πολύ να σταματήσουν να ενοχλούν την ομάδα μου”

Jg8CQ1MlZ1VCiUFhiGRlΣε μία καταγγελία – βόμβα που θα πρέπει να διερευνηθεί προχώρησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αβραάμ Περσίδης.

«Τα τηλέφωνα και τα παρακάλια δεν περνάνε σε εμάς», είπε ο ισχυρός άνδρας των Ποντίων.

Ο Αβραάμ Περσίδης ξεκίνησε τον… χορό των καταγγελιών λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Εθνικό Αγιονερίου. Και το έκανε με ένα ποστ στο Facebook, το οποίο σήκωσε πολλές συζητήσεις και προκάλεσε αντιδράσεις.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ …

Δημοσιεύτηκε από Αβραάμ Περσίδης στις Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Οι δηλώσεις του Περσίδη στο Metropolis 95.5

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αβραάμ Περσίδης, και αναφέρθηκε στις καταγγελίας που έκανε μέσω της ανάρτησής του στο Facebook.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αβραάμ Περσίδη:

Για τα τηλεφωνήματα που γίνονται: «Φέτος συμπληρώνουμε 90 χρόνια ιστορίας και από τη μέρα που αναλάβαμε κάναμε μια προσπάθεια για να πάμε ψηλά τον Απόλλωνα. Κάθε Κυριακή θα αγωνιζόμαστε 11 εναντίον 11 και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν αντίπαλο. Τα τηλέφωνα και τα παρακάλια δεν περνάνε σε εμάς. Οτιδήποτε γίνει, θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν ανώνυμα τηλεφωνήματα που λένε διάφορα. Δεν θα υποκύψουμε. Έχουμε πάρει απόφαση να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Ό,τι πω θα πρέπει να πάω και στον Εισαγγελέα. Έχω ζητήσει και από την Αθλητική Βία να παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησής μας. Το ζητάμε ως χάρη για να σταματήσουν να μας παίρνουν τηλέφωνο».

Για τις αδικίες που έχει υποστεί ο Απόλλων: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς σφαγιάστηκε και έπεσε κατηγορία με τη συμμετοχή του Βάλνερ. Έχει πληρώσει άδικες αποφάσεις ο Απόλλων. Πάρτε παράδειγμα την ιστορία του Βάλνερ. Πέσαμε τρεις κατηγορίες και σήμερα διάβασα ότι άλλαξε ο κανονισμός. Όλα γίνονται σε βάρος του Απόλλωνα».

Για τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό: «Έχω πολλές καταγγελίες για το οτιδήποτε. Υπάρχουν πιέσεις. Τους παρακαλώ πολύ να σταματήσουν να ενοχλούν την ομάδα μου. Θα αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή για τους τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο. Θέλω να παρακαλέσω τη διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γιατί κάποιες ομάδες κάνανε πέντε στα πέντε, ενώ δεν είχαν πέντε νίκες σε όλο το πρωτάθλημα. Όσον αφορά για την Κυριακή με τον Λαγκαδά, θα παρακαλέσω να δω μια διαιτησία 50-50 και ας νικήσει ο καλύτερος. Είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύω θα κερδίσουμε».

Για το αν πρέπει να γίνει άρση στο τηλεφωνικό απόρρητο: «Δεν ξέρεις ποιος είναι στο τηλέφωνο. Μιλάνε ανώνυμα ή μέσω τρίτων. Δεν μπορείς να καταγγείλεις κάποιον. Να πάω στον Εισαγγελέα και να πω για κάποιον ανώνυμο; Και τι θα γίνει; Πρέπει να γίνει άρση όλων των τηλεφώνων της οικογένειας του Απόλλωνα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς. Να είστε σίγουροι ότι θέλουμε να τελειώσουμε αυτά τα πράγματα. Ο Απόλλων θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο ψηλά, έντιμα και καθαρά. Γιατί μόνο έτσι θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο»

*με στοιχεία από το sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected