Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επήλθε η λύτρωση για τους (περισσότερους) φίλους της Βαλένθια!

1944725Παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια αποτελεί ο Γκάρι Νέβιλ, όπως ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

«Μετά από προσεκτική σκέψη η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή του προπονητή με σκοπό το καλό της ομάδας στο υπόλοιπο της περιόδου. Ευχαριστούμε τον Γκάρι για την προσφορά του στη Βαλένθια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «νυχτερίδες». Ο Πάκο Αγεσταράν, ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της ομάδας από το 2001 έως το 2004, αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Νέβιλ προσλήφθηκε με συμβόλαιο έξι μηνών στις 2 Δεκεμβρίου, μετά την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Παράλληλα παρέμεινε και στο προπονητικό τιμ της εθνικής Αγγλίας, ωστόσο, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις των «τριών λιονταριών» στα φιλικά με Γερμανία και Ολλανδία ο ισπανικός σύλλογος του έδειξε την «πόρτα της εξόδου».

Επί των ημερών του Νέβιλ η Βαλένθια πανηγύρισε στα 3 από τα 16 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ συνολικά μετράει 10 νίκες σε 28 ματς. Η διοίκηση τον στήριξε μετά το ντροπιαστικό 0-7 από τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Copa del Rey τον περασμένο Φεβρουάριο.

zougla.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected