Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 4-0

NEST0567Παίζοντας καλύτερα σ’ όλη την διάρκεια  του αγώνα και πετυχαίνοντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, η Δόξας Δράμας πήρε άνετη πρόκριση για την φάση των οκτώ του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό του 1ου ομίλου του Νέστος Χρυσούπολης με το ευρύ σκορ 4-0 και πλέον θα βρει μπροστά τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που νίκησε μέσα στο Κιλκίς τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου με 0-1.

Δυνατό το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο γειτονικές ομάδες που πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με το σκορ να ανοίγει 31’ όταν ετά από πρώτο σουτ του Κανετίδη και προσωρινή απόκρουση της άμυνας του Νέστου ο Μ. Παπαδόπουλος πήρε την επιστροφή και με σουτ έκανε το 1-0. Εδώ, ο βοηθός κ. Τσιότσιος σήκωσε τη σημαία για οφ σάιτ, αλλά ο διαιτητής κ. Δραγάτης κατακύρωσε το τέρμα. Το 2-0 έγινε στο 44’ με τον Αθανασιάδη, που δέχθηκε πάσα από τον Ντος Σάντος. Στο 78’ νέα αδράνεια της άμυνας του Νέστου με τον Μ. Παπαδόπουλο να βγάζει πάσα στον Ντος Σάντος που πασάρει στον Γαϊδαρτζή που μόνος του με την εστία κάνει το 3-0.

Το τελικό 4-0 γίνεται στο 89’ από κούρσα του Πετρόπουλου και πάσα στον Ντος Σάντος που με πλασέ σκόραρε.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθοπουλος, Μουτεσίδης, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης (79’ Χαριτωνίδης), Κανετίδης, Παπαδόπουλος Μ., Αθανασιάδης (54’ Πετρόπουλος), Μαρκόπουλος (61’ Γαϊδαρτζής), Ντος Σάντος, Βραμέντζαλης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Χατζηνικολής, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Σεφερίδης, Τσίτσης (73’ Παπαδάτος), Μκρτσιαν, Αβογιάν (46΄Δεσύλλας), Γκατζόλάρι, Μπουλγούρας (62’ Λαζαρίδης), Κούτεφ, Ζγκούρι.

dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected