Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (6ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – ΑΟ Χαλκίς 1-1, 3-2 παράταση

DSC00007-2-600x400
“Σκούρα” τα βρήκε η Τριγλία Ραφήνας κόντρα στον μαχητικό ΑΟ Χαλκίς, ωστόσο πήρε την πρόκριση στην παράταση και την Τετάρτη 6/4 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ισχυρή ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι “νερατζούρι” θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι από τη κανονική διάρκεια και συγκεκριμένα από την εκπνοή του αγώνα, αλλά Σπανός και Καραμπάς συγκρούστηκαν μπροστά στην άδεια εστία και έχασαν μοναδική ευκαιρία να σπρώξουν τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που στον όμιλο του διεκδικεί την άνοδο στη footballleague. Στο 36΄το σουτ του Μάκο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λέτσο και χάθηκε η ευκαιρία για τους Ευβοιώτες να προηγηθούν. Στο 76΄η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σεχολάρι ο Τσουκαλάς υπέδειξε πέναλτι και ο Σκαφίδας άνοιξε το σκορ.

Στο 89΄ο Σπανός που 4 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 94΄χάθηκε η τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει το ματς όταν ο σκόρερ και ο Καραμπάς μπερδεύθηκαν μπροστά σε άδεια εστία και έτσι το ματς πήγε στη παράταση.

Στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα με 2-1 με τέρμα του Παπαδόπουλου, αλλά 5 λεπτά αργότερα ο ΑΟΧ απάντησε με τον Σταματάκο ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τη πρόκριση στην ομάδα του έδωσε ο Κότσι στο 103΄με ένα απίστευτο τέρμα. Ο γκολκίπερ της Τριγλίας πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο 115΄αποκρούοντας κεφαλιά του Τσούπρου σώζοντας την ομάδα του.

Συνθέσεις

Tριγλία Ραφήνας (Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Τσαγκάρης (81΄Μανδύλης), Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Κότσι, Καραδέμητρος, Μάλτσι (Σιάννης), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

ΑΟ Χαλκίς (Σεροπιάν) : Κουμής, Λ. Στασινόπουλος (85΄Σπανός) ,Δ. Στασινόπουλος , Μπακομήτρος (81΄Σταματάκος), Τσουπρος, Καραμπάς, Μάκο (80΄Ντελέκος), Βαλκάνος, Σεχολάρι, Τσατσαρής, Τσατσαρώνης

με στοιχεία από το rpn.gr και eviagoal.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected