Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Το pregame του αγώνα με τον Προμηθέα

d29f724a45ead59fbed342a9b3ad72f4_LΜε την 23η αγωνιστική συνεχίζεται, το Σάββατο 2 Απριλίου, το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” την ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Γκούμας, Παφίλης και Τζίμα

Ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr : “Είμαστε στην τελική ευθεία.  Στο τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα καταφέραμε παρά τις αρχικές αντιξοότητες να μείνουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής. Κι αυτό το καταφέραμε χάρη στην τεράστια προσπάθεια του Ηλία Λαζου στον χαρακτήρα των παικτών μας και στην πρωτοφανή για μένα στήριξη του κόσμου μας σε κάθε παιχνίδι παρά τις λίγες νίκες.

Ακόμη και οι αρχαίοι πρόγονοι μας  έλεγαν «ου αι τοις ηττημμένοις» εμείς πιο απλά λέμε ότι στις ήττες γκρεμίζονται και βουνά. Παρ όλα αυτά εμείς αντέξαμε είμαστε ζωντανοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε η εξαίρεση στους παραπάνω κανόνες.

Μπροστά το Σάββατο το τρίτο υπερωκεάνιο. Στο πρώτο γαντζωθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να το βουλιάξουμε στο δεύτερο βυθιστήκαμε αλλά όχι αύτανδροι. Είναι τώρα η ευκαιρία μας με το τρίτο. Πέρα  όμως από τις αλληγορίες ο προμήθειας είναι μια ομάδα πρότυπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολύ καλό ρόστερ και ικανότατο προπονητή και χρειάζεται κι αυτός τη νίκη.

Εμείς θα αντιπαρατάξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια την επιθυμία μας για νίκη και διάκριση μαζί με το ένστικτο επιβίωσης στην κατηγορία. Με την πίστη αυτή τη φορά να ολοκληρώσουμε την υπέρβαση κι όχι να κερδίσουμε  απλά στις εντυπώσεις. ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected