Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανακοίνωση συμπαράστασης από την ΕΠΣ Πέλλας στον Απόλλων Κρύας Βρύσης!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΤη συμπαράσταση τους στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, τη μοναδική εκπρόσωπο της ΕΠΣ Πέλλας στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, εξέφρασαν ομόφωνα τα μέλη – σωματεία της Ένωσης αλλά και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ., κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/3.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Απόλλων, Γιάννης Θεοδωρίδης ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για όσα συνέβησαν την Κυριακή 20 Μαρτίου στον αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά, στον οποίο η ομάδα της Πέλλας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία των κ.κ. Μανούρα, Σταφυλά και Λεωνίδα της ΕΠΣ Τρικάλων.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αρκετά ήταν τα σωματεία που τοποθετήθηκαν για φαινόμενα μεροληπτικών διαιτησιών, σε συνδασμό με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, ζητώντας να τεθεί ως βασικό θέμα συζήτησης στην ΓΣ της Ομοσπονδίας η υπάρχουσα κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας (φωτ) :

“Απόφαση συμπαράστασης στον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης

ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΘΗΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσής μας στις 28-3-2016 πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του σωματείου της δύναμής μας Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης κ. Ιωάννης Θεοδωρίδης που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα της 20-3-2016 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ των Μανούρα Χ , Σταφυλά Κ και Λεωνίδα Κ της ΕΠΣ Τρικάλων ζητώντας τη στήριξη των υπολοίπων σωματείων της Ένωσής μας.

Κατόπιν τούτου ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφασίζει :

1. Να εκφράσει την πλήρη συμπαράσταση της στα δίκαια παράπονα του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης.
2. Να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία της ανωτέρω διαιτητικής τριπλέτας.
3. Να ζητήσει την μείωση των ομάδων που υποβιβάζονται από την Γ΄ Εθνική , όπως στις προτάσεις του Δ.Σ. της Ένωσής μας αναφέρεται.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected