Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας VS ΦΑΣ Νάουσα – Το pregame της αναμέτρησης, οι φήμες…αλά Ελληνικά και η super κάλυψη του SportsUp

00-naus-alex-eks

Περίπου 24 ώρες πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής και τα βλέμματα στρέφονται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή!

Ο ΦΑΣ Νάουσα, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΑΣ Ειρηνούπολης και με δεδομένο πως μειονεκτεί σε ισοβαθμία (0-1, 1-1), κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι. Αντίπαλος η AE Αλεξάνδρειας, που εξέπληξε πολλούς με τη φετινή παρουσία της, δύο χρόνια μετά τη “μαύρη” σεζόν όταν έμεινε εκτός λόγω μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 περιόδου 2013/2014.

Οι “κυανόλευκοι” προετοιμάστηκαν με στόχο τη νίκη όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των παικτών, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Σωτήρη Ιωακειμίδη : “Αν πας για την ισοπαλία, στο τέλος θα χάσεις κι αυτήν! Το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και η ήττα μας στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, είναι σημαντικά κριτήρια για μας και για το λόγο αυτό, αύριο θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τη νίκη”.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Δήμος Συμπεθέρης, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας : “Δεν σημαίνει τίποτα πως θέλουμε δύο αποτελέσματα για να κατακτήσουμε DSC04945το πρωτάθλημα. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νίκη, η οποία και είναι ο πρωταρχικός στόχος για το αυριανό παιχνίδι. Εξυπακούεται επίσης πως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα πως ο αντίπαλος μας είναι αδιάφορος βαθμολογικά, έχει δείξει άλλωστε πως χτυπά όλα τα παιχνίδια και πως διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, όμως για μας το τεράστιο κίνητρο είναι ο τίτλος και η άνοδος στη Γ Εθνική”.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των “πρασίνων” και ο πρωτεργάτης της φετινής πορείας Κυριάκος Καρασαββίδης είπε : “Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό πάμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο, ωστόσο για τους ποδοσφαιριστές μου το αυριανό παιχνίδι αποτελεί τεράστιο κίνητρο και μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξουν πως τους αξίζουν πολλά μπράβο για τη φετινή τους παρουσία. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος, που θεωρώ πως θα δώσει βροντερό παρόν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.”

Όσον αφορά το απουσιολόγιο των δύο προπονητών είναι απολύτως…άδειο, με εξαίρεση τον Γιώργο Πατατούκα από πλευράς ΦΑΣ που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του. Την ίδια ώρα, επιστρέφει ο Δήμος Συμπεθέρης που νιώθει καλύτερα μετά την υποτροπή σε παλιότερη θλάση ενώ το χαρακτηριστικό από πλευράς γηπεδούχων ήταν η παρουσία 25(!) παικτών στην προπόνηση της Πέμπτης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμποχωρίου.

Οι συνεργάτες του SportsUp στις επάλξεις για το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς!

Οι αναγνώστες του SportsUp και οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο ένα παιχνίδι με την αντικειμενική και πλήρη κάλυψη των συνεργατών μας. Εκτός του ρεπορτάζ, των φωτογραφιών και των στιγμιοτύπων, θα υπάρξει live μετάδοση της εξέλιξης του αγώνα, στο μοναδικό άλλωστε παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected