Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα δούμε το Classico!

classicoΗ Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα clasico που δεν κρίνει κάτι επί της ουσίας, με τις δύο ομάδες πάντως να θέλουν τη νίκη η κάθε μία για τους δικούς της λόγους!

Η αλήθεια είναι πως οι 10 βαθμοί που χωρίζουν τη Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν προσθέτουν στο clasico του Σαββάτου λίγο «αλατοπίπερο», αφού επί της ουσίας το πρωτάθλημα στην Ισπανία, φαίνεται να έχει ήδη κριθεί.

Όταν όμως συναντώνται στο γήπεδο η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, οι «MSN» και οι «BBC» δεν μπορεί κανείς να σφυρίξει αδιάφορα και να πει πως είναι ένα παιχνίδι… άνευ ουσίας.

Και ουσία υπάρχει αφενός και ρόλο παίζει το γόητρο, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν να αποδείξουν για ακόμα μια φορά ποιος είναι φέτος το αφεντικό, την ίδια ώρα που οι «μερένχες» θέλουν πάση θυσία να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 4-0 στο πρώτο ματς στο Μπερναμπέου.

Στο ματς διακυβεύονται αρκετά… Λουίς Ενρίκε και Ζινεντίν Ζιντάν δίνουν τη μάχη για το ποιος θα είναι το αφεντικό, την ίδια στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να φτάσει τα 500 στην καριέρα του.

Μάλιστα στο clasico του Σαββάτου οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν ετοιμάσει ένα φανταστικό κορεό, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Γιόχαν Κρόιφ που έφυγε από τη ζωή.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μπέτις, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να θέλει τη νίκη, ώστε να μπορέσει να ξεφύγει κ’ άλλο από την 3η Ρεάλ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» στο Καμπ Νου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected