Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Ντόρτμουντ ποτέ δεν…πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! (vid)

_83189316_dortmundplayersgetty2Με αντρίκεια ανατροπή, η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-2 της Βέρντερ Βρέμης, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-1 ένα τέταρτο πριν το τέλος και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Όσο ζει ελπίζει! Ζωντανή στη μάχη του τίτλου έμεινε η Ντόρτμουντ, καθώς με τρομερή ανατροπή, γύρισε το εις βάρος της 2-1 -δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε- και επικράτησε 3-2 της Βέρντερ Βρέμης, παραμένοντας στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Το πρώτο ημίχρονο παρότι δεν είχε κάποιο τέρμα ή σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, είχε πολύ καλό ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’, το καταπληκτικό σκαφτό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ πάνω από τον Βάιντβαλντ έδωσε το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ. Ωστόσο, αυτό το τέρμα λειτούργησε… ευεργετικά για την Βέρντερ που ανέβηκε στο παιχνίδι και έφερε τούμπα το ματς.

Στο 69’, μετά από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Γκάλβες με κοντινό διαγώνιο σουτ που κτύπησε και σε πόδι αμυνομένου, κατέληξε στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Γιουνούζοβιτς με ωραίο σουτ από ασίστ του Οτζουνάλι έκανε την ανατροπή.

Ένα τέταρτο πριν το τέλος όλα έμοιαζαν χαμένα για την Ντόρτμουντ, ωστόσο οι παίκτες της δεν τα παράτησαν και έφθασαν σε μια αντρική νίκη με ανατροπή. Αρχικά, στο 77’, μετά το γύρισμα του Σμέλτσερ, ο Καγκάβα ισοφάρισε σε 2-2 και πέντε λεπτά αργότερα, ο Καγκάβα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ράμος -που είχε μπει πριν από 2’- με κεφαλιά έκανε το 3-2 και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

δείτε το βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected