Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον ΦΑΣ Νάουσα για τον τίτλο!

alexandriamou_a.e_alexandria020080

Μετά από δύο χρόνια προσπάθειας στην Α1 Ερασιτεχνική, η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα πανηγυρίζει σήμερα την πρωτιά στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο υποβιβασμός την περίοδο 2013/2014 σηματοδότησε το απαραίτητο…ρεκτιφιέ για τους “κυανόλευκους”, που ήταν αναγκασμένοι πλέον (ένεκα και της ιστορίας τους) να κάνουν πρωταθλητισμό (όπως άλλωστε εξαγγέλθηκε εξ αρχής) ώστε να επιστρέψουν γρήγορα στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η περσινή προσπάθεια δεν ευοδώθηκε και παρά τις αντίθετες προβλέψεις πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η ομάδα προχώρησε σε μεταγραφές (αλλά και ανανεώσεις) πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, που τους έβαζε εκ των πραγμάτων και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Παρά τα προβλήματα (μεσολάβησε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Χαλκιά) αλλά και τις αντίθετες απόψεις που (πάντα) υπάρχουν σε οποιοδήποτε επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα κατάφερε να τερματίσει πρώτη και να αγωνιστεί στα μέσα Μαΐου στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Εκεί θα πρέπει να αποδείξει πως δίκαια συγκαταλέγεται (πρωταρχικά ως “βαρύ” όνομα) στα φαβορί για την άνοδο και να κατακτήσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην ανώτερη κατηγορία, ειδάλλως θα είναι ένα σημαντικό πισωγύρισμα (χωρίς ίχνος κινδυνολογίας), με αβέβαιο μέλλον!

Η σημερινή μέρα όμως είναι ημέρα χαράς για όλους στον ΦΑΣ Νάουσα και οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν τον πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Μπέκα, τους ανθρώπους του ΔΣ, τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη και βεβαίως τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους. Οι ευχές όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι η ομάδα να ανέβει στη Γ Εθνική και να δούμε και πάλι τον ιστορικό ΦΑΣ να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected