Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Η βράβευση του Πέτροβιτς και τα συγχαρητήρια σε Προμηθέα, διαιτητές

a069d384dea5a245079c87294bb310e9_LΜια έκπληξη περίμενε τον Σέρβο παίκτη Βλαντιμίρ Πέτροβιτς στην ανάπαυλα του παιχνιδιού Φίλιππος Βέροιας – Προμηθεάς Πατρών.

Ο Απόστολος Τσιπίδης, επιχειρηματίας και φίλος της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας, πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, κατόπιν δικού του αιτήματος βράβευσε τον παίκτη του Προμηθέα.

Ο Πέτροβιτς αγωνίζεται χρόνια στην Ελλάδα και ήταν αθλητής του Ηρακλή τη χρονιά που κέρδισε την άνοδο του από την Α2 στην Α1 εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΚΑΟΔ, Πανελλήνιο και Απόλλων Πατρών και στο εξωτερικό εκτός των άλλων σε Άλμπα, Παρί Λεβαλουά, και Βίρτους Μπολόνια.

Παράλληλα, η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημοσίως τους ανθρώπους του ΑΣΠ Προμηθέα Πατρών (αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διοικούντες) για το ήθος και το σπάνιο αθλητικό τους πνεύμα.  Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κο Λιόλιο, ο οποίος πρωτοστάτησε μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Προμηθέα στην παροχή πρώτων βοηθειών στον αρχηγό της ομάδας μας Κασαμπαλή Αναστάσιο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι αξιομνημόνευτες, προάγουν το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.  Ευχόμαστε ολόψυχα στον ΑΣΠ Προμηθέα Πατρών την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει στο φετεινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος, οφείλουμε με την σειρά μας και παρά την ήττα της ομάδας μας ένα μεγάλο μπράβο στο διαιτητικό τρίο της συνάντησης των Γκούμα-Παφίλη-Τζίμα για την εξαιρετική τους παρουσία στον χθεσινό αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected