Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-0 (vid)

ae_karaiskakis_15-16[4]Πολύ εύκολα έφτασε η ΑΕ Καραϊσκάκης στη νίκη απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με 4-0.

Οι Αρτινοί ήταν φανερά ανώτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Μάλιστα, έφτασαν «μία ανάσα» από το να ξανακερδίσουν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο Αιγινιακόςσημείωσε το γκολ της νίκης (1-0) απέναντι στον Δωτιέα στο 86ο λεπτό του αγώνα.

Στον αγώνα με την Τσαριτσάνη, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε οριζόντιο δοκάρι στο 3΄ σε σουτ του Χαριτίδη και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης σούταρε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γούπου. Στο 10΄ ήρθε το γκολ για τους Αρτινούς, με τον Χαριτίδη να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γούπου, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Σεγκάι στο 14΄ που έδιωξε ο Σικαλιάς και στο 30΄ το σουτ του Μπουσινάκη της ΑΕ Καραϊσκάκης κόντραρε την τελευταία στιγμή στον Κορομηλά και πέρασε κόρνερ. Τελευταία καλή φάση στο α΄ μέρος ήταν στο 44΄, όταν μετά από σέντρα του Χαριτίδη, ο Ευαγγέλου έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο γρήγορα τέρματα, αρχικά στο 48΄ μετά από σέντρα του Διβανέ, ο Μποτωνάκης με πλασέ σημείωσε το 2-0 και στο 51΄ ο Μπουσινάκης με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Κόλλινς σέντραρε, αλλά ο Γούπος απομάκρυνε με υπερένταση την κοντινή κεφαλιά του Ευαγγέλου. Στο 71΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 για την Αρτινή ομάδα, με τον Μποτωνάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα με κοντινή προβολή, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη. Στο 84΄ ο Οικονόμος θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως ο Σικαλιάς πρόλαβε τον Σεγκάι, ο οποίος ήταν σε θέση τετ α τετ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου (46΄ Μεντής), Λάμπρου, Δημητρίου, Χούσος, Κόλλινς, Χαριτίδης, Διβανές, Ευαγγέλου (73΄ Τσάκαλος), Μπουσινάκης (70΄ Γεωργιάδης), Μποτωνάκης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Κελτέκης): Γούπος, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Καψιώχας, Γκαμπέτας, Βελετάκης, Σεγκάι, Καμπέρης, Καραγκούνης (75΄ Ντάνος).

Βασίλης Τσεκούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected