Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – “Τεσσάρα” στο…κεφάλι της Ρόμα στη Λάτσιο, άλλη μία τραγική εμφάνιση της Μίλαν! (vids)

C_29_articolo_1093400_upiImgPrincipaleOrizΜετά το ματς του πρώτου γύρου όπου επικράτησε 2-0, η Ρόμα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την κυριαρχία της στην πόλη, νικώντας 4-1 την -τυπικά- γηπεδούχο Λάτσιο και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη Νάπολι στους τέσσερις βαθμούς.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της πόλης η «αναγεννημένη» ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το πρώτο μέρος «έκλεισε» στο 1-0 υπέρ των «τζαλορόσι», με τον Ελ Σααραουί να ξεφεύγει από την -παιδική- άμυνα των «λατσιάλι» και με κεφαλιά να βρίσκει δίχτυα για την ομάδα του (15′).

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στη Ρόμα, η οποία εκμεταλλεύτηκε κάθε πιθανή ευκαιρία της και με τους Τζέκο (64′), Φλορέντσι (83′) και Περότι (87′) έφτασε στον θρίαμβο επί της «αιώνιας» αντιπάλου της. Η Λάτσιο από την άλλη, που μείωσε προσωρινά με τον Κλόζε (75′), έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, λόγω αποβολής του Χοντ.

Έτσι, οι «τζαλορόσι» αύξησαν τη διαφορά τους από την 4η Φιορεντίνα στους εφτά βαθμούς ενώ μείωσαν την απόσταση από τη Νάπολι και τη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, στους τέσσερις.

βίντεο ΕΔΩ

Foto LaPresse - Mauro Locatelli 03/04/2016 Bergamo ( Italia) Sport Calcio ATALANTA - MILAN Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio ATLETI AZZURRI D'ITALIA Nella foto: esultanza di pinilla sotto la curva Photo LaPresse - Mauro Locatelli 03 April 2016 Bergamo ( Italy) Sport Soccer ATALANTA - MILAN Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - ATLETI AZZURRI D'ITALIA Stadium In the pic:

Μίλαν… αγνοείται! Οι «ροσονέρι», παρότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο Μπέργκαμο, γνώρισαν την ήττα από την Αταλάντα (2-1) και παρέμειναν στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, έχοντας μάλιστα ματς παραπάνω! Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα ματς.

Παρά τις μεταγραφές, παρά την απόλυση του Φίλιπο Ιντσάγκι, τα πράγματα δείχνουν πιο στάσιμα από ποτέ στους «ροσονέρι»… Το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφυγε κι από το Μπέργκαμο με το κεφάλι σκυμμένο, παρέμεινε στο -6 από την Ίντερ και την τελευταία προνομιούχο θέση κι αν η τελευταία επικρατήσει της Τορίνο, στο Μιλάνο, θα δει την Ευρώπη για άλλη μία χρονιά να απομακρύνεται για τα καλά…

Οι φιλοξενούμενοι πάντως άρχισαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 5′ κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι του Στεντάρντο, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Λουίζ Αντριάνο. Από εκεί και πέρα όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κι έφτασαν στη νίκη…

Αρχικά, ο Πινίγια έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, καθώς στο 44ο λεπτό νίκησε τον Ντοναρούμα με ένα εκπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι».

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 62′, όταν η Αταλάντα έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Μιλανέζων κι ο Γκόμες τελείωσε ιδανικά τη φάση για να «γράψει» το 2-1. Οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο Σπορτιέλο δήλωσε «παρών» σε μία καλή εκτέλεση φάουλ του Μπαλοτέλι (76′).

Κάπως έτσι, η Μίλαν έμεινε για τέταρτο σερί ματς μακριά από τη νίκη (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και παρέμεινε στο -6 από την Ίντερ και την τελευταία προνομιούχο θέση, με τους «νερατζούρι» όμως να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά, εάν το βράδυ νικήσουν την Τορίνο, στο Μιλάνο.

βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected