Κατηγορίες
Διάφορα

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό στέκι “Cafe στο 90′”!

proanaggelia28

Τον καθοριστικό αγώνα για την είσοδο στα play off της Super League, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, θα απολαύσουμε απόψε (19.00) στις οθόνες του “Cafe στο 90′”!

Είναι το μοναδικό ματς που έχει κανονικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται πρωτίστως να μην χάσει για να διατηρηθεί στην πεντάδα και δευτερευόντως να κερδίσει για να έχει πιθανότητες να βάλει τον ΠΑΟΚ από κάτω του. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει πάση θυσία τη νίκη και οι λόγος είναι διπλός. Στο καλό σενάριο για να μην ανοίξει η ψαλίδα με την ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ και στο κακό σενάριο των μείον πέντε βαθμών για να μην τον προσπεράσουν στην βαθμολογία ΠΑΣ ή Πλατανιάς και μείνει εκτός πεντάδας!

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τέταρτη φορά φέτος, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο. Κέρδισε στην Τούμπα στο ματς του πρώτου γύρου με 2-1 και προκρίθηκε από τις διπλές αναμετρήσεις του κυπέλλου έστω και με δύο ισοπαλίες. Η παράδοση στη Νέα Σμύρνη είναι ελαφρώς υπέρ των φιλοξενούμενων που έχουν κερδίσει έντεκα φορές και έχουν φύγει με ισοπαλία σε 22 ματς, ενώ 21 φορές έχει κερδίσει ο Πανιώνιος. Τελευταία νίκη των κυανέρυθρων, που έχουν μόλις δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2016, επί του ΠΑΟΚ ήταν τον Ιανουάριο του 2014 με σκορ 2-0. Ο δικέφαλος από την πλευρά του τρέχει ένα σερί δύο νικών με τέρματα 6-0 από τότε που ο Βλάνταν Ίβιτς αντικατέστησε τον Ιγκόρ Τούντορ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected