Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον ΜΑΣ Βεργίνας για την άνοδο!

DSCN0031

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον ΜΑΣ Βεργίνας, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α1 Ερασιτεχνική!

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το τρίτο εισιτήριο ανόδου (μετά τη Δόξα Λιανοβεργίου και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου) έχει από πλέον κάτοχο!

Οι “κυανοκίτρινοι”, με τη νίκη τους κόντρα στην ΑΕ Σχοινά «σφράγισαν»» την άνοδο στην Α1, όπου επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από την μοναδική γυναίκα πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, Μαρία Χαρισιάδου αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για σωστό προγραμματισμό ενόψει καλοκαιριού.

11248162_10202993596559630_6735447760272206104_n DSCN0019

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στον Πασχάλη Μελιόπουλο (φωτ. αριστερά με το περσινό κύπελλο πρωταθλητή στη Β Ερασιτεχνική), που κατάφερε παρά την ελάχιστη εμπειρία ως τεχνικός να βάλει τον ΜΑΣ στον δρόμο της ανόδου, την οποία έφερε εις πέρας ο Άρης Αδαλόγλου (φωτ. δεξιά), ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected