Κατηγορίες

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Τουρνουά Foot-Tennis στη Βέροια!

messi

Ξεκινά και επίσημα σήμερα η προετοιμασία για την πρώτη διοργάνωση τουρνουά Foot-Tennis, σε πανελλήνια κλίμακα!

Η πόλη της Βέροιας, από τις αρχές του επόμενου μήνα και για σημαντικό χρονικό διάστημα, θα γίνει ο πόλος έλξης των φανατικών του Ποδοτένις (Foot-Tennis), το οποίο είναι πάρα πολύ διαδεδομένο ως τρόπος προπόνησης των ποδοσφαιριστών (στη φωτ. ο Λιονέλ Μέσι από την προπόνηση της Εθνικής Αργεντινής) ωστόσο δεν διοργανώθηκε ποτέ σε μορφή τουρνουά, με όλη την επισημότητα που απαιτεί η διοργάνωση ενός ανάλογου πρωταθλήματος.

Ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι όσον αφορά τη συμμετοχή στο επερχόμενο τουρνουά Foot Tennis :

Η ομάδα

Σημαντικό να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως η ομάδα θα απαρτίζεται από δύο ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες και έναν αναπληρωματικό, ο οποίος είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.

Η ονομασία

Δεν υπάρχει περιορισμός. Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει ότι όνομα επιθυμεί, προτείνουμε όμως λόγω της σημαντικής προβολής μέσω των ΜΜΕ, να ορίσουν την ομάδα τους με την επωνυμία μιας επιχείρησης (καφετέρια, bar κτλ) ώστε να υπάρξει παράλληλη διαφήμιση.

Οι ηλικίες και το φύλο

Δεν υπάρχει περιορισμός

Διάρκεια δηλώσεων συμμετοχών

Από σήμερα (4/4) έως τη Μεγάλη Δευτέρα 25/4

Η κλήρωση

Τα ζευγάρια αλλά και το πρόγραμμα των ΟΜΙΛΩΝ της πρώτης φάσης θα προκύψουν από κλήρωση που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4

Οι ομάδες εκτός Ημαθίας

Αν υπάρξουν συμμετοχές οι οποίες δυσκολεύουν την αυθημερόν μετακίνηση, οι διοργανωτές θα μεριμνήσουν για τη ΔΙΑΜΟΝΗ σε κατάλυμα της περιοχής

Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

Γενικά στοιχεία

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο της πόλης της ΒΕΡΟΙΑΣ, το οποίο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected