Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ομάδας Minifootball – Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα!

302A8208BB modified modifiedΗ Ελληνική ομάδα minifootball έχασε από την οικοδέσποινα Γερμανία (3-1) και έφερε ισοπαλία απέναντι στην Γαλλία, στα πρώτα δύο ματς του τετραεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Βίτεν.

Συμμετέχοντας στο σημαντικό τετραεθνές τουρνουά που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Γερμανία, οι Έλληνες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMF EURO, το οποίο διεξάγεται των Αύγουστο στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο ματς απέναντι στους οικοδεσπότες Γερμανούς, η Ελληνική Ομάδα προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Λευκαρίτη και είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος. Είχε μάλιστα και την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά το σου του Ντρένοβα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 2ο μέρος, η κούραση των παικτών του Απόστολου Γκαϊφύλλια έφερε λάθη και η Ελληνική ομάδα γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1.

Στο δεύτερο ματς απέναντι στους Γάλλους, οι Έλληνες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3, αλλά ανέβασαν σημαντικά τον αγωνιστικό τους ρυθμό στην συνέχεια. Ο Ντρένοβα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και οι Ταραμάς και Καραβίδας σημείωσαν το 2-3 και το τελικό 3-3. Η Ελληνική Ομάδα θα μπορούσε και πάλι να έχει πάρει τη νίκη, αν δεν ήταν άτυχη στα δοκάρια των Ντρένοβα και Λευκαρίτη.

Σε δηλώσεις του, ο εκ των σκόρερ στον αγώνα με την Γαλλία, Δημήτρης Καραβίδας, τόνισε: “Το τουρνουά αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη κι εμείς χάρη στην βοήθεια από το Total της ΦΑΓΕ είμαστε παρόντες. Λειτουργούμε έτσι σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια, και όλο αυτό θα μας βοηθήσει πολύ και σαν εμπειρία. Προπονούμαστε καθημερινά και αγωνιζόμαστε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ενώ θα πάρουμε μία γεύση από την προσεχή αντίπαλο μας στους ομίλους του EMF EURO, την Αγγλία. Έχουμε δείξει μέχρι στιγμής καλά στοιχεία στο γήπεδο και θα μπορέσουμε μέσω αυτών των ματς να εναρμονιστούμε με τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε. Είναι εύκαιρία για τα νέα παιδιά να ζήσουν κάτι, το οποίο θα τους προϊδεάσει για τι θα αντιμετωπίσουν στο EMF EURO. Αυτό μας στοίχισε πέρυσι και είναι σημαντικό ότι η πανευρωπαϊκή εμπειρία θα έρθει από ένα τόσο σημαντικό διεθνές τουρνουά”.

Οι Έλληνες θα αγωνιστούν κόντρα στην Αγγλία και την Πέμπτη, 6, Απριλίου, στις 18:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του τουρνουά, ανάμεσα στις 3η και την 4η ομάδα, βάσει των αποτελεσμάτων. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 19:45 και οι Έλληνες επιστρέφουν στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected