Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Βαγγέλης Ντίσιος : “Μεγάλη πρόκληση να ανήκεις σε έναν σύλλογο όπως ο ΦΑΣ Νάουσα”

vaggelis-ntisios1-660x330

Το όνομα του νέου προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό στην Ημαθία, ωστόσο ο ίδιος παρουσιάζει σημαντικό βιογραφικό, το οποίο και παρουσίασε νωρίτερα το SportsUp.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος, τον οποίο και γνωρίσαμε από την παρουσία του στον πάγκο των Λευκαδίων ως βοηθός του Νίκου Παπανώτα (φωτ. αριστερά), είναι ο άνθρωπος που παίρνει τα…κλειδιά cf794e1a0401b93e646fd77c9676a55a_DSC07107από τον Γιάννη Κερλίδη με στόχο να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει την play off. Η άνοδος άλλωστε είναι αυτοσκοπός κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Σκυδραίος τεχνικός, με σημαντικές περγαμηνές και εμπειρία από τέτοιου είδους προκλήσεις.

Το SportsUp μίλησε με τον πρώην τεχνικό του Εδεσσαϊκού, ο οποίος βρισκόταν καθ οδόν και σύντομα μας ανέλυσε τις σκέψεις του για το αύριο στον ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να προετοιμάσουμε την ομάδα ενόψει των play off. Είναι μεγάλη πρόκληση να βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΦΑΣ Νάουσα και για την πόλη αλλά και γενικότερα για την Ημαθία, είναι σπουδαίο να έχει μια ομάδα στη Γ Εθνική. Από αύριο ξεκινά η δουλειά, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα αφού ολοκληρωθεί η αυριανή προπόνηση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected