Κατηγορίες
Football League

Football League – Γελούν και τα…μουστάκια τους σε ΑΕΛ και Κέρκυρα με την ισοπαλία του Απόλλων!

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓΙσοπαλία σαν… ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε, για την 27η αγωνιστική της Football League.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε περιθώρια για απώλειες μετά τη “γκάφα” στο ματς με τον Πανελευσινιακό και την επικείμενη αφαίρεση βαθμών. Η αλλαγή ψυχολογίας με την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου δεν απέδωσε καρπούς και ο Κισσαμικός τον κράτησε στο 0-0, στο Μάλεμε.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, με τους Κρητικούς να κατακτούν τον βαθμό παίζοντας απαλλαγμένοι από το άγχος, αφού ο στόχος της παραμονής έχει κατακτηθεί. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 9′, όταν την κεφαλιά του Σεληνιωτάκη εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης. Οι φιλοξενούμενοι στο 33′ απάντησαν με τον Τζιώρα, ο οποίος απέτυχε να ευστοχήσει από κοντά.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μισό, ο Αποστολίδης έκανε μια ακόμα σημαντική απόκρουση, όταν στο 51′ “έβγαλε” την κεφαλιά του Τζημογιάννη. Στο 69′ ο Λαζαρίδης νίκησε τον Κονέ, στην κυριότερη φάση που δημιούργησαν οι “κυανόλευκοι” στο δεύτερο 45λεπτο. Αν η ΑΕΛ επικρατήσει την Κυριακή (10/4) της Παναχαϊκής, η διαφορά του Απόλλωνα από την 1η θέση (συνυπολογίζοντας το -3 και τον μηδενισμό του αγώνα με την Ελευσίνα) θα πάει στους 12 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (81′ Λώττας), Ποκόνγκ (68′ Βλάχος), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (80′ Σαπαλίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πιπίνης, Μπουντόπουλος, Κονέ (84′ Κρητικός), Παρπέξ (60′ Σουνάς), Φατιόν, Βάντερσον, Τζιώρας (66′ Φομίν)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected