Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (photos+vid)

DSCN0791

Εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο Βέρμιο σήμερα (9/4), όπου ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας έδωσε το πρώτο φιλικό ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Αντίπαλος ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ομάδα της Α1 στην ΕΠΣ Ημαθίας, που φέτος τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Χαλκιάς χρησιμοποίησε 14 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και ο Αντώνης Καζεπίδης (πρώην παίκτης της ομάδας) ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Κιλκισιακό.

DSCN0792

Ο Γιώργος Τυριακίδης (δηλώσεις του ίδιου αλλά και του Χρήστου Ζαρογιάννη, αργότερα στο sportsup.gr) είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την εκκίνηση της προετοιμασίας ενόψει των μπαράζ. Ο Αλμωπός, που φέτος απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Πέλλα και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-0 του σκληροτράχηλου ΓΑΣ και ξεκίνησε με το δεξί μια σειρά από δυνατά φιλικά που έχει προγραμματίσει.

Πριν τον αγώνα και μετά τη βράβευση του Σάκη Παπαδή από το SportsUp, ως τον MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δια χειρός του γενικού αρχηγού Παναγιώτη Θεοδοσιάδη παρέδωσε ανθοδέσμη στον αρχηγό του Αλμωπού, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Πέλλας.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Κώστας Καπουσούζης στο 7ο λεπτό, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα στον κενό χώρο και απέναντι από τον Αλέξη Θεοδοσιάδη, πλάσαρε για το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Παρά το πολύ μουδιασμένο πρώτο 10λεπτο, οι “κυανοκίτρινοι” ισορρόπησαν σταδιακά, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να είναι πάντα απειλητικοί στην επίθεση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Αλέξης Θεοδοσιάδης χρειάστηκε να επέμβει (εντυπωσιακά τις περισσότερες φορές) ώστε να παραμείνει το ρευστό προβάδισμα των “κυανόλευκων”, με τον ΓΑΣ στο πρώτο 45λεπτο να επισκέπτεται τα καρέ του Χρήστου κυρίως με γεμίσματα.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν τις δύο ομάδες όσον αφορά τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Χρήστου Καραγιάννη (πρώην παίκτη του ΑΣ Ειρηνούπολης) και Καραδήμου από πλευράς Αλμωπού και Σάκη Παπαδή (δύο φορές) από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου αντίστοιχα.

DSCN0800Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν για τον Αλμωπό και οι Ζαρογιάννης (ο Ημαθιώτης μέσος προσπάθησε και πάλι να σκοράρει με φάουλ από το κέντρο…), Κιοσκερίδης, Προβατίδης και Παπαδόπουλος, μια επιλογή του Γιώργου Τυριακίδη με στόχο βεβαίως να….ανακατέψει την τράπουλα λόγω και τον “κατασκόπων” από πλευράς ΦΑΣ Νάουσα (αντίπαλος του Αλμωπού στα μπαράζ), που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Επόμενα φιλικά για τους πρωταθλητές Πέλλας με ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου Γρεβενών και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μοσχολιό.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Παρηγορίδης, Γιάτσιος, Κοτζαχρήστος, Τσαγκεράς, Ρίσσου, Ντατσής, Ίντος, Μπάκανος, Παπαδής, Κουλιανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μάραντης, Κακούδης Χ., Κακούδης Δ. και Καζεπίδης.

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Κουτρούμπαλος, Μουρατίδης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ., Καλαϊτζίδης, Κοβάτσης, Ταουσιάνης, Τσιμτσιρίδης, Καπουσούζης. Αγωνίστηκαν και οι Ζαρογιάννης, Κιοσκερίδης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Καραδήμος.

Οι ευχές από πλευράς ΓΑΣ

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου εύχεται στον Αλμωπό Αριδαίας καλή επιτυχία στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και με το καλό η άνοδος που είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος διοίκησης και ποδοσφαιριστών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected